B. Navickaitė laidoje pasakos, kad apie jos nėštumą sužinojęs parlamentaras jai siūlė pasidaryti abortą. „Jis pasiūlė apmokėti abortą. Sako aš viską apmokėsiu, reikia pasidaryti, nes dabar tokia sudėtinga politinė situacija. Aš tada verkiau, labai daug verkiau. Aš jam sakiau, kad noriu vaikelį pasilikti“.

Paklaustas žurnalistų, ar toks susirašinėjimas apie abortą buvo, parlamentaras neneigia, kad susirašinėjimas vyko. „Žinot, toks emocinis susirašinėjimas... Gal kažką ir parašiau“.

Laidoje KK2 mergina parodys ir daugiau skandalingų P. Gražulio SMS žinučių, kuriose politikas ypač nemandagiai atsiliepia apie merginą. „Varė ant manęs visokiausiais žodžiais. Iki 7 mėnesio jis man apie abortą kalbėjo. Sakė, kad nebūsim kartu, jeigu aš nedarysiu aborto. Kad mes išsiskirsime, kad jis grįš pas savo žmoną“, - sakys B. Navickaitė.

Mergina pasakoja, kad viskas prasidėjo Palangos Basanavičiaus gatvėje. „Palangoje aš dirbau, o jis ėjo pro šalį - sustojo, ir užkalbino. Dar tą patį vakarą aš jį gėrimu pavaišinau, o tada prasidėjo gėlių kalnai...“, - prisimins mergina.

Po kurio laiko jausmai tarp Birutės ir Petro įsiliepsnojo. „Mes tą vakarą nuvažiavome pas mane į namus, pasiėmėm dar porą draugų ir pasėdėjome. Jis kompanijoje elgėsi labai normaliai, kaip paprastas ir normalus žmogus“, - sakys B. Navickaitė.

Moteris pasakos, kad pažinties pradžioje Petras buvo nuostabu vyras – tvarkingas, kvepiantis. „Jis labai dėmesingas, labai džentelmeniškas, labai išvaizdus. Moka ir apsirengti, ir apsikvepinti, ir tvarkingas namuose, susirenka savo kojines, gamina valgyti“.

„Nuveždavo ir parveždavo iš darbo. Grįžus namo laukdavo paruošta vakarienė, nusiveždavo į pirtį pabūti su jo draugais ir prie jūros“, - pasakos B. Navickaitė.

Tačiau prieš gimdymą visa romantika baigėsi ir moteriai labiausiai skaudu, kad Petras pradėjo ją plūsti. „Vadino negražiai – KGB‘iste, agente, kad tyčia jam vaiką padariau. Sakė, kad Prezidentė man duos medalį už tai, kad jis bus suėstas. Aš jam juokais atsakiau, kad man duos medalį, o tau duos auksinį svogūną“.

Kaip rašoma spaudos pranešime, P. Gražulio kolegos Seime nenustebo išgirdę tokią naujieną. Aušra Maldeikienė teigia, kad P. Gražulis – melagis. „Veidmainis, demagogas ir visada šventą bando vaidinti. Visos tos istorijos nedaro garbės visam Seimui“.

Petras Gražulis su buvusia žmona Raminta susilaukė keturių vaikų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (634)