Arba turi publiką, arba neturi

Padaryti viską Kastytis Kerbedis gali ne tik dėl mylimų žmonių, bet ir dėl publikos. „Aš manau, kad nėra kažkokio viduriuko. Arba tu jau turi publiką, arba jos neturi. Viskas. Tai labai paprasta pajausti. Mane patį atlikėjas kabina tik tuo atveju, jeigu mane žavi jo vokalas. Jeigu nėra vokalo, aš tiesiog nebeturiu susidomėjimo juo kaip muzikantu“, – spaudos pranešime atvirauja scenos vilkas ir prisipažįsta, kad kartelę ypač aukštai yra užsikėlęs ir pats sau. „Negaliu turėti daugiau koncertų negu vieną per savaitę. Nes aš atiduodu visą save. Lygiai taip pat nerengiu daug didelių koncertų – noriu pailsėti, pasiruošti, paskirti tam maksimaliai jėgų. O tada tokia bomba sprogsta! Šiuo metu ruošiuosi vienam iš tokių turų – pats laukiu nesulaukiu to, kas dėsis ant scenos!“.

Scena – šventovė

Apie sceną K. Kerbedis kalba su ypatinga pagarba. „Tai yra šventovė, tai yra ypatinga vieta, kur tu gali labai daug padaryti. Bet privalai tai daryti labai atsakingai. Labai tai branginu“, – prisipažins atlikėjas, kuris kasmet stengiasi pamatyti ir tai, kas dedasi ant didžiausių pasaulio scenų. „Kiekvienais metais stengiuosi nuskristi į Amerikos muzikos apdovanojimus Los Andžele. Ateini, pamatai visas gagas, bieberius ir kitus atlikėjus, kuriais tais metais gyveno pasaulis ir žinai, kas vyksta po šia saule, žinai, kas vyksta muzikos pasaulyje!“

Los Andželas arba Klaipėda

Į Los Andželą K. Kerbedis skraido ne tik dėl muzikos. „Man ten tiesiog kvepia! Išlipu oro uoste – įkvepiu ir taip gera. Myliu šiame mieste viską ir labai norėčiau jame kada nors apsigyventi. Na, o jei ne Los Andžele, tai tada Klaipėdoje. Tegu neįsižeidžia kiti puikūs Lietuvos miestai ir miesteliai, bet man ji labai labai patinka“, – prisipažins atlikėjas, kuris pats yra kilęs iš Panevėžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (64)