„Esu pasidariusi ne vieną plastinę operaciją, pirmosioms išleidau visas savo santaupas. Kitoms užsidirbau konsultuodama – bendraudama su mirusiaisiais. Taip pat man labai padeda mano širdies draugas. Jis yra turtingas verslininkas, gyvena Amerikoje, jis labai gerai bendrauja su Donaldu Trumpu, jis yra artimos jo aplinkos žmogus", – netikėtus faktus laidoje „Ant bangos" ėmė žarstyti G. Asipauskaitė.

Pasak jos, mylimasis jai negaili pinigų ir lepina įvairiomis staigmenomis: „Šiandien kaip tik jo gimtadienis, jis užsakė man privatų lėktuvą, kad nuvykčiau pas jį. Tačiau aš pasirinkau laidos filmavimus, dėl to turėjome šiokių tokių konfliktų, bet, manau, kad viskas bus gerai. Visuomet kai kur nors keliaujame skraidome tik privačiais lėktuvais, mėgaujamės geriausiu maistu ir gražiausiais vaizdais", skelbiama pranešime spaudai.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)