Koncertams aktyviai besiruošianti Džordana nuo komentarų šia tema susilaikė. Tačiau dainininkės vyras ir prodiuseris Elegijus Strasevičius DELFI atskleidė, kas nulėmė šiuos „Lietuvos balso“ pokyčius.

„Praėjusiais metais mus pakvietė, sudalyvavom, šiemet ne. Nei mes ten prašomės, nei ką. Ne mes tuos dalykus reguliuojam ir sprendžiam. Yra „Lietuvos balso“ prodiuseriai, kurie svarsto, kas bus paskirti projekto mokytojais. Šiais metais pasiūlymo mes nesulaukėme“, - pasakojo E. Strasevičius.

Tiesa, dėl to nei Džordana, nei jos prodiuseris per daug nesisieloja.

„Tikrai nesukame dėl to galvos. Projektas tikrai smagus, bet darbų susikrovė per akis. Vargu, ar mes būtume sutikę, jei ir būtų siūlę. Paskui reikėtų plėšytis, norint visur suspėti. Tokiais atvejais paskui gaunasi, kad nė vienas darbas nėra gerai atliktas. Mes tikrai užsikrovę darbais“, - tikino Džordanos vyras.

Prodiuserinės kompanijos „Elitaz“ vadovas Gediminas Jaunius patvirtino, kad šiemet muzikinio šou žiūrovai Džordanos neišvys, tačiau į projekto mokytojo kėdę, anot jo, atsisės ne mažesnė pramogų pasaulio žvaigždė.

„Kiekvienais metais mes iš naujo dėliojame mokytojų sąstatą. Taip, galiu patvirtinti, kad šiemet Džordanos nebus. Tai jokiu būdu nereiškia, kad jos nebranginame. Labai džiaugiamės, kad praėjusias metais mes ją turėjome, tačiau šiemet žiūrovams pasiūlysime šį tą naujo, labai netikėto“, - žada vienas iš šou kūrėjų.

„Užimti Džordanos vietą naujam žmogui yra didelis iššūkis ir įsipareigojimas. Esu įsitikinęs, kad šis mokytojas yra muzikos autoritetas ir neabejotinas muzikos lyderis. Kas jis, aš kol kas negaliu atsakyti“, - mįslingai kalbėjo G. Jaunius.

Vyriausiasis „Lietuvos balso“ prodiuseris tikina, kad pokyčiai šį muzikinį projektą lydi kasmet, norint pasiekti vis didesnę žiūrovų auditoriją.

„Mes kiekvienais metais mokytojų kėdes dėliojame iš naujo. Visus mes juo gerbiame, tačiau kiekvieną sezoną mes ieškome žmonių, kurie labiausiai džiugintų žiūrovą. Tikiu, kad šiemet mums pavyko suburti tikrai ypatingą ir amerikietiškai stiprų sąstatą, kurį nekantraujame paskelbti Palangoje“, - DELFI sakė G. Jaunius.

Gegužės 26-ąją ant Palangos tilto ir tiesiogiai visai Lietuvai kartu su naujojo sezono senbuviais įvyks įspūdingas mokytojų pristatymo šou, kuriame bus atskleista dar viena muzikos pasaulio įžymybė, kuri pirmą kartą atsisės į projekto mokytojo kėdę.

Praėjusių metų „Lietuvos balso“ finalo akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (150)