Pagrindinė kova virė tarp visą superfinalą pirmavusios Gabrielės Užkurytės ir Jurijaus Veklenko, kuris pasirodė paskutinis, rašoma LNK pranešime spaudai.

Iki savo – aštuntojo pasirodymo Jurijus buvo priešpaskutinis, tačiau atlikęs itin jautrią Samo Smitho „Wrinting‘s On The Wall“ dainą jis šovė į lentelės aukštumas ir su Gabriele susirungė dėl pirmosios vietos.

Po įtemptos kovos paaiškėjo, kad įspūdingą 10 tūkst. eurų prizą ir populiariausio antrininkų superšou „Mes – vieno kraujo“ antrojo sezono nugalėtojo titulą iškovojo Jurijus Veklenko. Jis surinko 8625, o Gabrielė Užkurytė nusileido jam, surinkdama 5262 žiūrovų balsus.

Komisija projekto dalyviams pateikė staigmeną – nors buvo skelbta, kad jų balsai bus vienodai svarbūs kaip ir žiūrovų, tačiau Asta Stašaitytė, Rūta Ščiogolevaitė, Jonas Nainys ir Stanislavas Stavickis-Stano dar superfinalo pradžioje pareiškė, kad dalyviams skirs maksimalius balus, taip visą atsakomybę užkraudami ant žiūrovų pečių.

Dėl pirmą kartą tiesioginio eterio metu balsavusių žiūrovų simpatijų susikovė aštuoni dalyviai: Gabrielė Užkurytė, Linas Lapėnas, Laima Tamulytė-Stončė, Eglė Čepaitė-Keturkė, Marius Kijauskas, Edita Pronckutė, Marija Beržė ir Jurijus Veklenko.

Žiūrovams įspūdingus pasirodymus dovanojo ne tik dalyviai, bet ir pirmojo sezono nugalėtojas Anatolijus Oleinik bei šou vedėjai – naują dainą pristatė Inga Jankauskaitė, o Rolandas Mackevičius nustebino itin nuotaikingu pasirodymu.

Finalo akimirkos:

„Mes – vieno kraujo“ žiūrovų balsavimo rezultatai:

1. Jurijus Veklenko 8625
2. Gabrielė Užkurytė 5262
3. Linas Lapėnas 2631
4. Eglė Čepaitė-Keturkė 1790
5. Marija Beržė 1217
6. Marius Kijauskas 991
7. Edita Pronckutė 964
8. Laima Tamulytė-Stončė 359

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)