„Ta moteris taip pat yra vizažistė, turi savo grožio saloną. Ji tikrai nėra pono Simo Jasaičio meilužė. Be to, nuotrauka, kurioje ji užfiksuota, yra ir kitų žmonių su kuriais ji bendrauja“, - jau šiandien, pasak pranešimo spaudai, laidoje „Ant bangos“ pasakos krepšininko advokatas.

Pasak jo, Oksana Pikul pati turi gerbėją, kuris grasino S. Jasaičiui: „Simas kartu su Oksanos mama važiavo apipirkti sūnų. Kadangi su Oksana jie konfliktuoja, su juo važiavo ponios mama. Tuomet jis sulaukė skambučio, kuris ne juokais privertė sunerimti. Yra labai nemalonu, kai kitame laido gale jus žada kažkas „patrumpinti“. Tai galima suprasti kaip rimtą grasinimą. Mes jau seniai įtarėme, kad ponia turi kitą vyrą“.

Viešai laidoje „Ant bangos“ gindamas savo kliento S. Jasaičio garbę, A. Bandžius ketina paviešinti jam siųstas žinutes: „Dabar ši medžiaga nebėra ikiteisminio tyrimo medžiaga. Tyrimas buvo nutrauktas, todėl aš galiu nebijodamas papasakoti, kaip viskas buvo iš tiesų“.

Sensacingi Simo Jasaičio advokato pareiškimai laidoje „Ant bangos“ jau šiandien 21:30 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)