Jausmingoje istorijoje, kupinoje indiškų šokių ir dainų, didžiausio populiarumo susilaukė pagrindinė šio serialo žvaigždė – aktorė Sara Khan, atlkusi Sadhnos vaidmenį. Įdomu tai, jog dramos bei intrigų netrūksta ir realiame „Mažosios nuotakos“ herojės gyvenime.

Kelias į šlovę 27-erių metų aktorei prsidėjo mados pasaulyje. 2007-aisiais metais modelio karjeros laiptais kopusi S. Khan pelnė gražuolės titulą „Miss Bhopal“ konkuse. Tais pačiais metais merginą pastebėjo ir serialo „Mažoji nuotaka“ kūrėjai.

Po šio televizinio debiuto aktorė sulaukė begalės pasiūlymų filmuotis kituose indų filmuose ar serialuose. Ji taip pat dalyvavo indiškame „Lietuvos balso“ analoge „Amul Star Voice of India 2“, vedė šokių projektą „Dance Premier League“.

2010-aisias ji tapo realybės šou „Bigg Boss 4“ dalyve. TV projekte, kuriame nuo realaus pasaulio ji buvo izoliuota 10 savaičių, ji susipažino su savo būsimu vyru, aktoriumi Ali Merchantu. Pora savo vestuves atšoko tarp realybės šou sienų. Tiesa, susižavėjimas ilgai netruko – sutuoktiniai skirtingais keliais pasuko vos po dviejų mėnėsių.

Artimi poros bičiuliai pasakojo, kad ši ceremonija tebuvo pigus triukas, kuris televizijai kainavo 5 mln. indiškų rupijų (apie 62 tūkst. eurų). Tokias kalbas indiškas TV kanalas „Then Colors“ neigia ir tikina, kad prisiekti amžinąją meilę viešai buvo asmeninis poros noras.

Nepaisant to, po 2011-aisiais metais įvykusių skyrybų, tiek S. Khan, tiek A. Merchatas vienas kitam negaili karčių žodžių. Aktorė savo buvusią santuoką žiniasklaidoje pavadino tikru košmaru, o jos „eks“ teigė, kad šios vedybos buvo didžiausia jo klaida gyvenime.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)