„Dar per pirmąjį susitikimą Jurgita pasakė, kad nori žengti koja kojon su mada. Aukštakulniai bei pūstos suknelės, greičiausiai, kartu su motinyste, liko spintoje. Norisi, kad ant scenos drabužiai atskleistų ir tikrąją Jurgitos asmenybę – įvairią, tačiau visuomet ypatingą. Dėl to vieną kartą jai puikiai tinka princesiškas, o kitą – visiškai klasikinis įvaizdis“, – pranešime spaudai atskleidė stilistė Olga Filatrova Kontrimienė.

Įvaizdžio kūrėja džiaugiasi Jurgitos, kaip vedėjos, įvairialypiškumu. „Galima įsivaizduoti, kad scenos žvaigždės turi gausybę pageidavimų, tačiau viena svarbių mano darbo dalių – atskleisti žmogaus charakterį. Jurgita – skirtinga ir nenuspėjama, todėl kas kartą galime žaisti skirtingais įvaizdžiais ar detalėmis. Su ja dirbame ne pirmąjį sykį ir kiekvienas jų – tikras malonumas“, – pasakojo stilistė.

Išrinkite geriausią J.Jurkutės-Širvaitės stilių LRT laidos „Du balsai – viena širdis“ scenoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)