„Donatas mane atsivedė parodyti, sako: „Kaip, gražu?“ „Na taip, faina, gražus namas“. „Tai mes čia gyvensim“. Aš: „Ką?“ Galvoju, ar čia rėkti ar verkti, taip pasimečiau. Buvo daug džiaugsmo ir daug laimės”, - šį pirmadienio vakarą 21 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…” papasakos Dileta, aprodydama savo neseniai įrengtus namus.

Kaip rašoma laidos kūrėjų pranešime spaudai, Diletos ir Donato namas buvo pasirinktas filmuoti klipo, kuris per visas mūsų šalies televizijas kvietė švęsti Lietuvos šimtmetį. „Negalėjau patikėti, kad pas mus į svečius atvyks Prezidentė, - sako Dileta. - Mums buvo keista. Negalėjau patikėti, ką matau. Tavo namuose - ne tik Prezidentė, bet ir policijos pareigūnai, gaisrininkai, karininkai.”

Prieš trejus metus Dileta ir Donatas iškilmingai atšventė vestuves Trakų Vokės dvare vos po pusmečio draugystės.

150 kvadratinių metrų name gyvenantiems Kisieliams vietos čia pakanka. Pora vieną miegamąjį skyrė vaikams, nes jau mąsto apie šeimos pagausėjimą.

„Dėl tokio vyro kaip Donatas aš galiu atidėti visas asmenines ambicijas į šoną”, - sako Dileta.

27-erių Dileta ir 9-eriais metais vyresnis Donatas namie neužsisėdi - jie bent kartą per metus skrenda į kurį nors kitą žemyną, o savaitgaliais mėgsta aplankyti kokį nors Europos miestą.

Dileta sako nesanti iš tų namų šeimininkių, kurios laiko keturis namų kampus, nors Donatas - žinomas teisininkas, todėl natūralu, kad darbe praleidžia didžiąją dalį dienos. Pora viską buityje daro kartu. „Be to, mano vyras - itin rūpestingas, - sako Dileta. - Jis laukia manęs grįžtančios iš koncertų su iškeptu pyragu.”

Dileta įsitikinusi, kad namai neturi tapti finansine našta šeimai, kuriuos įsigijus vėliau tektų skaičiuoti kiekvieną eurą. Kisieliai namus įsirenginėjo viską pirkdami po truputį, todėl praėjus ir dvejiems metams vis dar kai ko juose trūksta.

Nors Kisielių namai visai šalia sostinės centro, Diletai jie labiausiai patinka todėl, kad čia jaučiasi tarsi kaime - šalia parkas, teniso kortai, visur gali nueiti pėsčiomis, tačiau centrinių gatvių ir miesto bruzdesio negirdėti.

Interjero detales, indus Dileta perka tik tuomet, kai randa kažką tikrai išskirtinio. „Idealiausias interjeras man - baltos sienos, tvarka ir švara, pagyvinta išskirtiniais meno dirbiniais”, - sako Dileta, pati kartu su architektu kūrusi savo namus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)