Dainininkas visai neseniai atšventė trisdešimt pirmąjį gimtadienį. Laidoje „Ant bangos“ jis dalijosi gimtadienio įspūdžiais, pasakojo apie asmeninio gyvenimo detales, taip pat pripažino, kad net ir ryškiausiai viešumoje sėkmę demonstruojantiems žmonėms ne visuomet pavyksta išvengti nemalonumų. Vos prieš metus audringai trisdešimtąjį jubiliejų šventusiam Radžiui namus nuniokojo ir sukėlė konfliktą buvusi scenos partnerė A. Petravičienė, skelbiama pranešime spaudai.

„Turbūt visi romai mėgsta audringai švęsti. O čia juk dar jubiliejus. Po šventės visi nuvažiavo į viešbutį, į namus pasikviečiau pačius artimiausius. Tarp jų buvo ir Agnė. Tačiau ji svetingumo neįvertino, ėmė audringai elgtis, lyg būtų neaišku kur. Labai nemalonu, bet teko ją išvaryt. Aš nesuprantu, kaip taip galima svečiuose elgtis. Niekada nesu nei kažkam kažką blogo padaręs, nei iš baliaus išvarytas. Aš juk ją į savo turą buvau pasiėmęs, daviau užsidirbt, o čia taip atsilygint...“ – laidoje „Ant bangos“ A. Petravičienės elgesio nepateisino dainininkas.

Su DELFI susisiekusi atlikėja Agnė Petravičienė piktinosi tikrovės neatitinkančiais savo scenos kolegos pasisakymais. „Tik mane vienintelę jis kvietė į namus iš anksto. Kitiems buvo pasakyta, kad tegu miega viešbučiuose ar kur nori, nes jo butas ne guminis ir tik aš vienintelė kuri galės pas jį nakvoti.

Jubiliejus buvo šaunus. Visą vakarą Radži mane šokino ir prie visų gyrė, kad labai gražiai atrodau. Viskas buvo sklandu. Svečiai taip pat puikūs. Neturiu kuo skųstis. Tik vėliau jo nuotaika pradėjo blogėti ir, kaip supratau vėliau, tikrai ne dėl alkoholio“, – pasakojo žinoma moteris.

Anot Agnės, svečiams išsiskirsčius atlikėjas atsisakė neštis gautas gėles į namus sakydamas, kad jam jų nereikia. Tuomet gėles surinko ji ir nunešė į namus. „Paklausiau, kur merkti. Jis sakė, kad mesčiau ant žemės. Norėjau į vonią nešti, bet liepė dėti ant žemės ir tada prasidėjo... tiesiog jam nepatiko, kad per daug tą vakarą šokau su kitais ir taip parodžiau nepagarbą jam. Niekas nieko ten nei mėtė, nei šaukė. Tiesiog po man iškeltos scenos ryte nenorėjau juokinti žmonių ir pasakiau kad išeinu, nes tokio cirko nepakęsiu. Tada supyko, kad išėjau. Žodžiu, turėjau šokti tik su juo. Tačiau aš nieko blogo nepadariau. Tam ir baliai, kad būtų linksma, o ne pavydo scenoms kelti. Nemėgstu tokių dalykų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (122)