Charizmatiškasis laidų vedėjas laidos komandai jau šį sekmadienį pasakos apie žinomumą, skandalus ir kodėl stengiasi išvengti klausimų apie asmeninį gyvenimą. „Tai yra labai intymu, bet žmonėms tai įdomu. Jeigu darai skandalus ir mėgsti juos viešinti, arba susipykęs su antrąja puse skelbti tai spaudoje, tada žmonės tavimi ir domėsis. Bet galima ir sakyti, kad apie asmeniškumus nekalbėsi, nes tokia yra mano filosofija ir nematau prasmės", - teigs laidų vedėjas.

M. Stasiulis televizijos žiūrovams papasakos ne tik apie savo vaikystę, kelią į dabartinę karjerą, bet ir apie žinomumą ir jo kainą. „Tapti žinomu yra labai paprasta. Sunku yra ne išgarsėti, o būti įdomiu ilgesnį laiką. Tu gali išlikti aktualus labai ilgai, bet tada jau tampi tokia pamazga, kurią rodys kaip beprotį laidose", - sakys M. Stasiulis.

Laidoje vedėjas taip pat kalbės apie viešumą, praeivių reakcijas, kurių, kaip pats tikins, vengia. „Kuo labiau eisi atsipūtęs, suglebęs, tuo mažiau į tave kreips dėmesį, nes susilieji su minia ir niekaip neišsiskiri. Jeigu į parduotuvę eini stipriai išsikvėpinęs, su kostiumu, tada, vadinasi, pats reikalauji dėmesio. Yra riba, kaip tu save parodai", - pasakos M. Stasiulis.

Nors daugelis gali pagalvoti, kad buvimas žinomu bei nuolatiniai vakarėliai garantuoja laimę, M. Stasiulis teigia kitaip ir žiūrovams atskleis savo laimės receptą bei atrastą meilę buriavimui. Nors žinomo vyro asmeniniame gyvenime pastaruoju metu būta visko, Mindaugas teigia, kad dabar yra laimingas, skelbiama pranešime spaudai.

„Laimė man yra galimybė pabūti su savimi, saldžiai pamiegoti, pabūti su draugais, paslidinėti. Viskas paprasta, reikia labai paprastų dalykų. Aš galvoju, mylėk save ir viskas bus gerai", - atviraus televizijos laidų vedėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)