Šiųmetis koncertas – jau septintasis, jo metu buvo renkamos lėšos tvarkingoms Lietuvos šeimoms, kurios šiuo metu patiria sunkumų, tačiau, suteikus pagalbos, sugebės pačios rūpintis savo vaikais.

Dalis koncerto metu surinktų lėšų taip pat bus skiriama padėti išlaikyti 36 organizacijos „Gelbėkit vaikus“ vaikų dienos centrus visoje Lietuvoje, kuriuos kasdien aplanko apie 900 vaikų. D

ienos centruose sunkiai besiverčiančių šeimų vaikai kasdien gauna šiltus dienos pietus bei pavakarius, turi saugią, šiltą bei švarią erdvę paruošti pamokas ir užsiimti kita lavinančia veikla.

Koncerto metu buvo pasakojamos Lietuvos šeimų istorijos, o savo pasirodymus dovanojo garsiausi šalies atlikėjai: Radži, Vaida Genytė, „Pikaso“, „Pop Ladies“, „Džentelmenai“ ir daugelis kitų.

Vakaro vedėjų vairas šįkart į rankas buvo atiduotas Rūtai Mikelkevičiūtei, Daivai Tamošiūnaitei-Budrei ir Giedriui Leškevičiui.

Koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)