„Kurti, kiek pamenu, pradėjau vienuolikos metų. Niekada nerašiau tekstų, nors rašydavau eilėraščius. Bet eilėraščiai su dainomis man kažkaip nesueidavo į vieną krūvą. Atskirai rašydavau eilėraščius ir atskirai muziką", – apie kūrybos pradžią šį šeštadienį pasakos R. Ščiogolevaitė. Gyvos muzikos šou skambės net keturios dainininkės kurtos dainos.

Vieną jų atliks dainininkė Liveta Kazlauskienė. Tiesa, tai jai tikrai nebus lengva užduotis – garsi moteris pripažins, kad itin jaudinasi prieš artėjantį šeštadienio pasirodymą. „Ją peršokti šansų nėra. Jai bus sunku įtikti, patikti. Išgyvenu, kad nuotaikos nesugadinčiau, kad nesugadinčiau jos dainos", – tikins Liveta, atliksianti dainą „Dainuok garsiau", kuriai R. Ščiogolevaitė parašė tekstą, skelbiama pranešime spaudai.

Liveta sakys, kad kūrinys jai patinka, tačiau jei tik galėtų, dainos žodžiams suteiktų visai kitą prasmę. „Niekaip nesuprantu, kodėl tie poetai rašo tiek daug žodžių keistų. Man daina – ne apie tai, ką valgei ar už ką balsavai, man norėtųsi, kad ją išgirdusi užsimanyčiau šokti", – nuomonę šeštadienio laidos metu išsakys dainininkė.

„Kad širdis dainuotų – man taip nėra, – tęs Liveta. – Kai nedainuoja širdis, tai tas pats, kas per skyrybas bučiuotis." Nepaisant dainininkės nuomonės apie kūrinį, jai vis tiek teks jį atlikti, tačiau panašu, kad jaudulio balse paslėpti nepavyks. „Liveta labai bijojo. Čia jos bruožas – moteriškumas, trapumas, drebėjimas", – po pasirodymo sakys Edgaras Lubys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)