Inga neslepia – po tokių išgyvenimų jai tenka iš naujo mokytis pasitikėti vyrais.

„Skyrybos žmogui suteikia savitą atsinaujinimą”, – šį pirmadienio vakarą 20.30 populiarioje LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… iki…” prisipažins Inga.

Kaip rašoma laidos kūrėjų pranešime, aktorė jau kuris laikas yra atsikračiusi beveik dvidešimties kilogramų. Jos gyvenime išliko griežta disciplina sveikai maitintis. Inga kasdien daug laiko su šuniu praleidžia gamtoje, geria daug vandens, valgo itin mažomis porcijomis penkis kartus per dieną, o kai laukia nors ir netolima kelionė, su savimi visada vežasi maisto, kad nereiktų degalinėje pirkti sumuštinio.

Inga atskleidžia ir dar vieną paslaptį, kas jai padėjo šitaip sulieknėti, – pusvalandį prieš maistą ji geria natūralias skaidulas.

„Kalbant apie materialius dalykus, aš viską turiu, man nieko nereikia, dvasiškai aš irgi atvira širdim. Ir aišku, aš ne saldainiukas, o gera aktorė psichė. Ir kaip su moterimi su manim nelengva”, – atviraus Inga.

Paklausta apie skyrybų priežastis, Inga sako, kad kartu praleisti metai buvo labai gražūs – jų namuose niekada nebuvo rimtų konfliktų. Tačiau, kaip ji pati sako, ši santuoka nebuvo ir vaisinga – jie taip ir nesusilaukė vaikų, nors abu be galo jų troško, neįsigijo įspūdingo bendro turto, nesukūrė savo teatro, apie ką draugystės pradžioje labai svajojo.

Prisimindama skyrybų priežastis, Inga pamini ir dar vieną.

„Tapęs teatro direktoriumi Aurimas labai pasikeitė”, – sako Inga. Inga prisipažįsta buvusi skyrybų iniciatorė ir džiaugiasi, kad jų skyrybos taip pat nebuvo karštos ir dramatiškos.

Dešimt metų kartu praleidę Inga ir Aurimas svajojo apie atžalą. Ingai iki šiol sunku kalbėti apie tai, kad dar draugystės pradžioje ji buvo pastojusi, tačiau nėštumas nebuvo sėkmingas. Inga ir Aurimas iki šiol kartu dirba Šiaulių dramos teatre. Aktorė patikina, kad kaip kolegos jie sutaria puikiai, nors šiokia tokia trintis ir įtampa po skyrybų visgi atsirado.

Inga sako esanti iš tų moterų, kurios negali ir nemoka būti vienos. „Man niekada netrūko vyrų dėmesio ir visai nesvarbu, aš buvau liekna ar pilnesnė, ar ištekėjus, ar viena”, – sako Inga.
Inga sako net neabejojanti, kad jos gyvenime jau visai netrukus atsiras jos vertas vyras. Inga ne iš tų moterų, kurios dejuotų, kad Lietuvoje nėra gerų vyrų. Pasklidus žiniai apie skyrybas, Inga sako sulaukusi itin daug vyrų dėmesio. Labiausiai ją nustebino dėmesys iš gerokai jaunesnių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)