Po to, kai garsus krepšininkas Simas Jasaitis jo sutuoktinės Oksanos Pikul buvo apkaltintas smurtu, Lietuva pasidalino į dvi dalis. Vieni ėmė ginti galimai nuolat smurtą patyrusios Oksanos Pikul, kiti stojo į Krepšininko Simo Jasaičio pusę.

Krepšininkui atstovaujantis advokatas Albertas Bandžius viešai dėstė, kad O. Pikul kreipdamasi į policiją dėl smurto elgėsi itin ramiai ir visa ši istorija gali būti gerai apgalvotos pinklės. Toks advokato pareiškimas supykdė moteris ginančią L. Vasiliauskienę, rašoma Lietuvos ryto TV pranešime spaudai.

Moteris ėmė viešai ginti Oksaną Pikul ir ragino Simą Jasaitį gerai pagalvoti, ar toks advokatas nepakenks jo įvaizdžiui: „Tokio advokato, kuris pats nedorai elgėsi su savo žmona, kuriam buvo prtaikytos sankcijos JAV žodžiais nederėtų tikėti lengvabūdiškai. Taip pat daug pasakoma ir apie patį žmogų, kuris renkasi tokį advokatą atstovauti jo interesams.“

Arši diskusija laidoje „Ant bangos“ - šį trečiadienį 21:30 val., per Lietuvos ryto televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (188)