32-ejų žinoma šokėja laidoje „Ant bangos" nusprendė papasakoti viską, ką jai teko patirti, sužinojus apie 49-erių garsaus aktoriaus Ramūno Rudoko išdavystę: „Žinote, jis man irgi pasipiršo. Buvo praėję vos du mėnesiai po pažinties. Ramūnas sėdi ir klausia: Nu, ar tekėsi už manęs? Aš jam tariau ne, juk mes buvome tiek mažai pažįstami. Dabar aš dėl to nesigailiu, nes jeigu tada būčiau sutikusi, dabar tektų įsisukti į ilgą skyrybų procesą."

Žinoma moteris sako, paskutiniais bendro gyvenimo mėnesiais su R. Rudoku ji nė neįtarė apie vyro jausmus kitai: „Ramūno toks darbas, kad jo dažnai nebūna. Tuomet man net minties tokios nebuvo. Tačiau dabar, atsukus laiką atgal, aš galiu pasakyti, kad jau tada matėsi, kad tarp jų kažkas yra įsisukę."

Su Natalija Bunke ir Kristupu Krivicku dalydamasi asmeninio gyvenimo detalėmis, K. Varopaj prisipažino – šiuo metu ji stengiasi galvoti tik apie jos ir R. Rudoko vaiką. Moteris stengiasi apsaugoti jį nuo blogų emocijų ir išorinių dirgiklių. O paklausta, ar ateityje mato gražius santykius su vaiko tėvu, susimąstė, skelbiama pranešime spaudai.

Laidoje „Ant bangos" ne tik išgirsite dar negirdėtų detalių apie Ramūno Rudoko ir Katerinos Voropaj santykius. Dainininkė Mia prabils apie psichologinį smurtą. O Natalija Bunkė išdrįs paviešinti nuostabą keliančius prodiuserių pasiūlymus „Eurovizijos" atrankoje. Karščiausios naujienos šį trečiadienį laidoje „Ant bangos" per „Lietuvos ryto" televiziją.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (356)