Šeštadienio rytą du galiūnai jėgas surems ir kulinarinėse varžybose, o judviejų patiekalus vertins geras bičiulis, verslininkas ir renginių organizatorius Jogaila Morkūnas.

Šio šeštadienio rytą televizijos žiūrovai galės susitikti su dviem vienas už kitą stipresniais žinomais sportininkais – R. Vyšniauskas ir A. Didžbalis apsilankys TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“, kur ne tik pasakos nuotaikingas istorijas iš savo gyvenimo, bet ir rungsis dėl pergalės.

Nors R. Vyšniausko sportinė karjera prieš keletą metų pasibaigė, vyras tikins, kad sporto salėje vis dar yra dažnas lankytojas. Dabar žinomas vyras užsiima kita veikla – yra kavinių tinklo vadovas, savo klientams siūlantis paskanauti patiekalų už mažiausias kainas.

A. Didžbalis laidos žiūrovams papasakos apie sportininkų mitybą. Pats atletas atviraus apie savo laisvalaikį, prisipažins maisto negaminantis ir galintis pasimėgauti toli gražu ne visais produktais. „Viskas priklauso nuo varžybinio periodo“, – tikins A. Didžbalis.

Virtuvėje užvirs ne tik kulinarinė kova, bet ir gims atviri ir linksmi pokalbiai. Puikaus humoro jausmo nestokojantis R. Vyšniauskas prisimins bene dvidešimt metų trunkančią savo ir J. Morkūno draugystę bei siautulingus judviejų vakarėlius. „Būdavome vakarėliuose, dar nepatyrę, jauni, po gero vakarėlio iš viso nelabai ką atsimindavome, o mūsų misija buvo teikti moterims džiaugsmą“, – juoksis R. Vyšniauskas.

Pradėję valgius ruošti išmaniojo dienos pietų restorano „ilunch“ virtuvėje, kulinarinės kovos konkurentai persikels prie grilio. R. Vyšniauskas su šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene gamins jautienos didkepsnį su daržovėmis ir spanguolių padažu, o A. Didžbalis, padedamas „The Portobello“ ir „Griniusgrills“ virtuvės šefo Visvaldo Griniaus, ruoš jautienos kebabą.

Varžovų kulinarinius sugebėjimus vertinsiantis J. Morkūnas žiūrovams papasakos ne tik apie draugystę su garsiais sportininkais, bet ir atskleis, kodėl jiedu su žmona, laidų vedėja Indre Kavaliauskaite-Morkūniene vienas kito nelepina pusryčiais į lovą. „Griežtai draudžiama valgyti lovoje, nes valgyti reikia prie stalo, o lovoje reikia užsiimti kai kuo kitu“, – juokaus J. Morkūnas.

Koks yra garsių Lietuvos sportininkų laisvalaikis? Kodėl sportą į verslą iškeitė praeityje garsus sunkiaatletis R. Vyšniauskas? Kokių linksmų istorijų papasakos geri draugai? Apie visa tai jau rytoj kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Šeštą sezoną skaičiuojančioje laidoje „Virtuvės istorijos“ vyksta azartiškos ir nuotaikingos žinomų šalies šeimų kovos. Laidos studijoje pagrindinio laidos herojaus šeimos nariai rungiasi vienas su kitu ir padedami šefės Ilonos Juciūtės-Čibirkienės ir grilių šefo ruošia skaniausius patiekalus, o galiausiai atvykęs laidos herojus turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą. Kas gamina geriau – mama, žmona, uošvė, dukra ar sūnus, TV3 žiūrovai sužinos kiekvieną šeštadienį pasirodančioje laidoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)