„Kaip pykau! Neįsivaizduojate“, – LNK laidoje „Nuo... iki...“ kalbėjo Mia. Ji neslepia – pyko ne tik ant vyro, kuris iššvaistė jos santaupas, bet ir ant savęs, kad pasielgė taip neapgalvotai.

Prieš dvejus su puse metų į santuokos rūmus žengusi ir šeimą sukūrusi Mia dabar teigia, kad... paskubėjo. Santuoką jiedu įregistravo vos po kelių mėnesių draugystės.

Per šiuos santuokinio gyvenimo metus Nerijus du kartus įsivėlė į muštynes, buvo teisiamas už sukčiavimą, už vairavimą išgėrus ir neturint tam teisės bei už dviejų savo mažamečių vaikų neišlaikymą.

„Aš apskritai nežinojau nieko. Jei būčiau žinojusi, tai, manau, kaip kiekviena normali moteris, būčiau pasielgusi atvirkščiai. Bet yra kaip yra. Ką man dabar daryti? Taip, aš žinau tą vieną kelią. Nes kito kelio dabar nėra“, – apie skyrybas kalbėjo Mia. Nors išgirdusi klausimą, kas ją sulaiko nuo skyrybų, ji teigė nežinanti.

Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

„Mes gyvename kaip draugai namuose, kaip du kambariokai, – santykių su vyrų krizę įvardijo atlikėja. – Nėra tas gyvenimas labai gražus.“

Patikėjusi vyro verslo planu Mia jam patikėjo visas savo santaupas, kurias kaupė kone dešimtmetį. Jo rankose atsidūrė net keliasdešimt tūkstančių eurų.

Vos prieš metus Mia su vyru Nerijumi atvėrė restorano duris Druskininkuose. Deja, verslas gyvavo vos kelis mėnesius. O pabaiga buvo itin skandalinga.

„Dabar aš gyvenimą pradedu ne nuo nulio, o nuo minuso“, – sako Mia. Jos teigimu, ji moka savo vyro skolas.

„Pripažinkime, man papildomos veiklos nereikėjo. Tas restoranas buvo žmogui, kad galėtų atsistoti ant kojų“, – LNK laidoje kalbėjo Mia.

Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Ir nors šiuo metu poros santykiai ėmė braškėti, Mia neslepia, kad šis vyras ją mokėjo sužavėti. „Pamenu, kaip skambindavau savo draugui, kad man padėtų rožes parsinešti namo, – apie iš Nerijaus gaunamus glėbius gėlių kalbėjo Mia. – Aš tiesiog negalėdavau jų apimti. Tempdavau jas į savo butą, dirbau vos ne gėlininke, nes jas reikėdavo apkarpyti. Daug darbo būdavo.“

Anot Mios, dėmesio iš Nerijaus buvo daugybė: žvaigždžių stebėjimas, piršlybos ant jūros kranto.

Būtent dėl svaiginančio dėmesio ji ištekėjo už jo nė neabejodama. Tačiau viskas žlugo ir pati Mia neneigia – ji klimpo į depresiją, jėgų nebeliko nei bandymui skirtis, nei muzikai.

Beje, prieš santuoką su Mia, Nerijus su kita moterimi susilaukė dviejų vaikų. Deja, jų neišlaiko. O kaip į tai reaguoja Mia? „Tai jo asmeninis reikalas. Negaliu auklėti žmogaus, kuris yra mano vienmetis. Tą turėjo padaryti mama, – nuo atsakymo išsisuko laidos viešnia. – Yra jo gyvenimas, yra mano gyvenimas. Ir mes susitinkame namuose.“

Mia atvira – vyras gali namo negrįžti net savaitėmis.

Tiesa, net kalbėdama apie krizę ji randa jėgų šypsotis ir sakyti, kad nežinia, kaip viskas baigsis. „Gal po šios laidos rožės ims kristi iš dangaus“, – nusijuokė ji.

Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

Prieš pusmetį Mia buvo viešai pareiškusi, kad emigruoja. Ji rado interjero dizainerės darbą ir jau buvo išpardavusi visus buities reikmenis, lagaminai buvo kone sukrauti, tačiau jos yvras vėl paslydo. Jį suėmė.

„Jis pats agitavo išvažiuoti, o vėliau tokia situacija atsitiko. Mes turėjome išvažiuoti, bet jį sulaikė, – pasakojo Mia. – Likau tokia nei čia, nei ten. Likau čia, nes žinojau, kad turėjau pasirūpinti juo. Ir rūpinausi.“

Kiek vėliau pareigūnai nusprendė Mios vyrui užmauti apykoję. Ji pati dabar šypsosi, kad tai išėjo į naudą: jis susirado darbą, padeda jai rūpintis šeima, uždirba pinigų.

Tiesa, nuolatinis stresas dėl vyro paslydimų turėjo ir kitokių pasėkmių – Mia priaugo net 10 kilogramų. „Iš pradžių galvojau, kad nieko tokio, – šyptelėjo Mia. – Bet, kai pamačiau save televizijoje! Aišku, kai supratau, kad esu stora, beveik viskas ir nukrito.“

Mia ir Nerijus nuotraukose:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)