Justė vadinama labiausiai tobulėjančia projekto dalyve. Ir iš tiesų – mergina kiekvieną kartą pasirodo vis geriau. „Projektas tau įskiepijo laisvės. Pamenu, koks buvai išsigandęs kačiukas. Atrodo, kad daina tau lengvai plaukia. Labai tikslus ir šiltas pasirodymas“, – pastarojoje laidoje sakė M. Mikutavičius.

Monika scenoje vis eksperimentuoja su įvaizdžiu. „Įvyko lūžis, paleidai jausmą. Ši daina yra žvėrių daina. Ateini į sceną ir visiems šakės. Tai buvo labai stiprus pasirodymas“, – kovoje dėl patekimo į finalą apie Moniką sakė Jazzu.

Grupė „120“ kas kartą sulaukia gausių aplodismentų ir komisijos liaupsių. Vaikinus palaiko ir žiūrovai – jie jau finale!

Tačiau nugalėtojo titulas atiteks tik vienam dalyviui. Tik vienam atiteks ir 15 tūkstančių eurų prizinis fondas. Kam jis atiteks, paaiškės sekmadienio vakarą, tačiau DELFI kviečia skaitytojus išsakyti savo nuomonę apklausoje:

Dalyvių akimirkos projekte:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (187)