„Nežinia, labiau talentingas ar labiau skandalingas. Niekada nesensta nei jo kuriami drabužiai, nei jis pats, nei jo ištartos frazės. Jis visada žavingas ir niekada kuklus“, – taip E. Mildažytė auditorijai pristatė savo svečią.

Laidos vedėja su Juozu kalbėjo apie kuklumą, seksualumą, drabužių kainas, prekės ženklus, madą, santykius su mama, vaikystę ir politikių stilių.

Įsibėgėjus pokalbiui, Edita pakvietė pažaisti žaidimą: ekrane buvo rodomos garsių žmonių nuotraukos, o Juozas komentavo, ką pakeistų kiekvieno stiliuje. Pirmiausia ekrane sužibo JAV prezidento Donaldo Trumpo nuotrauka. „Šitam vyrui reiktų trumpai nukirpti plaukus. Jis būtų normalus ir gražus vyras“, – D. Trumpo šukuoseną pakomentavo Juozas.

Šiaurės Korėjos lyderiui Kim Jong Unui dizaineris patarė „mažiau valgyti“.

Ekrane pasirodžius prezidentės Dalios Grybauskaitės nuotraukai, Juozas atsiduso: „Žinokite, su malonumu žinočiau, ką padaryti, bet, kai susitiksiu su Dalia, mes ir pasišnekėsime“.

Jis nepanoro atskleisti, kokių patarimų duotų šalies vadovei. „Dalia visada atrodo saugiai, užtikrintai, – kalbėjo J. Statkevičius. – Man atrodo, kokia stipri bebūtų moteris, ji vis tiek moteris. Moteriškumas ir grožis išgelbės pasaulį.“

Kita nuotrauka – Melanios Trump. „Ji – kaip modelis. Ji puikiai atrodo, – komplimentų pirmajai JAV damai negailėjo Juozas. – Ji, kaip ir aš, jei pavargus, užsideda juodus akinius ir nesimato, ar tu ten šokai, ar dainavai naktį, ar paakiai kažkokie.“

Juozas pasakojo, kad ne kartą yra matęs Melanią gyvai Paryžiuje. Ir nors jis nėra su ja bendravęs, anot dizainerio, nuotraukose Melania atrodo puikiai.

Kitoje nuotraukoje pasirodė Seimo narė Agnė Širinskienė. „Rengiau šitą moterį, rengiau visą tą grupę moterų. Manau, kad žmonės, kurie dirba Seime, turėtų rodyti pavyzdį. Ir pasidažyti blakstienas, ir pasitvakyti plaukus – privaloma. Manau, kad tai – apsileidimas. Nesvarbu, koks sunkus darbas bebūtų“, – kalbėjo Juozas.

Laidos vedėja paklausė, ar toks įvaizdis nėra žinutė, jog jai rūpi visai kitokie dalykai. J. Statkevičius su tuo nesutiko. „Pažiūrėkite, kaip Seime atrodo Dalia Teišerskytė ar Irena Degutienė. O kaipgi taip“, – mosteldamas į nuotrauką tarė dizaineris.

Agnė Širinskienė

„Suprantu, gal jos mama nemokė. Yra moterų, kurios niekada nesidažo, – kalbėjo J. Statkevičius. – Ji nuostabi moteris, bet trūksta. Tada jau dėkitės vyrišką švarką, kad būtų struktūra. Pirmiausia, neteisinga apranga.“

Dizainerio teigimu, A. Širinskienei tiktų griežto kirpimo klasikiniai drabužiai su V formos iškirpte, kurie prailgintų kaklą, klasikiniai švarkai bei stipriau surišti plaukai. „Su laku užtenka, nieko nekeičiant, sutempti blizgančius gerai išplautus švarius plaukus ir ji atrodys puikiai. Užteks blizgesio lūpoms ir blakstienų tušo. Viskas“, – įvardijo J. Statkevčius.

Asmenybės, kurių stilių apibūdino Juozas:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (665)