Bene daugiausia dėmesio tą vakarą sulaukė dainininkė Oksana Pikul. Tos pačios dienos rytą žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad Oksanos vyras, krepšininkas Simas Jasaitis, buvo sulaikytas dėl smurto artimoje aplinkoje ir jam nustatytas lengvas girtumas, rašoma LNK pranešime spaudai.

Niekas iš susirinkusiųjų nesitikėjo po tokių žinių sulaukti šventėje Oksanos, tačiau ji pasielgė priešingai – pasipuošė specialiai šiam renginiui iš Didžiosios Britanijos parsisiųsta itin seksualia geltona suknele, pabrėžiančia jos liekną moterišką figūrą.

Oksana drąsiai pozavo fotografams, nors prisipažino širdyje išgyvenanti daug skausmo ir nerimo.

„Norėjau netgi pasiimti sūnų su savimi, labai bijau dėl jo savijautos“, – šį pirmadienio vakarą 21 val. LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo… Iki…“ prisipažins Oksana.

Moteris patikina ilgai dvejojusi, ar po tokių įvykių jos namuose verta eiti į viešumą. Tačiau daug kas sutiktų, kad gera kompanija ir išėjimas iš namų geriausiai padeda užsimiršti.

„Pagalvojau, kad gyvenimas eina pirmyn ir viskas bus gerai“, – sako Oksana.

Ji teigė iš vyro patirianti psichologinį ir fizinį smurtą. Šiuo metu Panevėžio „Lietkabelio“ komandoje žaidžiantis Simas, pasak Oksanos, dažnai vartoja alkoholį, lošia kazino ir eina į diskotekas, viso to neslėpdamas nuo jų dvimečio sūnaus Dominyko. Po šio incidento Simas į poros bendrus namus prestižiniame Vilniaus rajone negrįžo kelias dienas.

Tiesa, šis incidentas jau spėjo atsirūgti Simui Jasaičiui – alkoholio ir smurto netoleruojanti „Lietkabelio“ krepšinio klubo vadovybė jau skyrė sportininkui piniginę baudą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (815)