„Aš vartoju dažnai šitą terminą „kaimietis“, bet aš jį vartoju apibūdinti ne vietą, kur žmogus gyvena, bet apibūdinti mentalitetą. Tai yra negalvojimas apie kitus – „va, apsirengiau, kaip noriu, važiuoju, kaip noriu, darau, kaip noriu ir man neįdomu, ką kiti galvoja. Mes gyvenam visuomenėj. Miestas tuo ir skiriasi, kad mes gyvenam tarp daugiau žmonių. Ir mes turim prisitaikyti vienas prie kito, kad nebūtų chaoso ir visi būtų patenkinti“, – įsitikinęs Ironvytas.

Laidos vedėjas Vitalijus Cololo paklausė, kodėl Ironvytas nerepuoja apie bulviakasį, traktorių padangų keitimą, ūkį, bites... Vytas akimirksniu pradėjo improvizuoti: „Šiaip visai gerai skambėtų: užsidėjai ratus ant traktoriaus naujus, važiuoji, kažkas į diskoteką kaimo, vežimas pilnas panų...“, – jau beveik repavo Ironvytas.

Ironvytui drauge su aktoriumi, režisieriumi ir dainininku Vidu Bareikiu bei verslininke Natalija Martinavičiene teks ginti miesto komandos garbę TV3 žaidime „Miestas ar kaimas“. Miestiečiai kovos su kaimo komanda, kuriai atstovaus realybės šou išgarsėjęs, viename sostinės barų dirbantis Renaldas ir dvi jaunos ūkininkės iš Lazdijų rajono.

Visa miesto komanda labai nutolusi nuo kaimo gyvenimo realijų, o tikra Kauno ponia verslininkė Natalija Martinavičienė įsitikinusi, kad žmonės mieste ir kaime labai skiriasi: „Aš galvoju, kaimo žmogui yra tiesiog sudėtingiau orientuotis, visur suspėti. Suspėti koja kojon su tuo tempu, su šiuolaikine mada, su visom technologijom. Ir aš galvoju, kad jis tiesiog pasimeta“, – sako Natalija. Tuo metu aktorius Vidas Bareikis pripažįsta, kad kaimo žmones jis labai gerbia, tačiau pats daug bendro su kaimu neturi: „Yra keli atsiminimai, kai vartėmės ant šieno vaikystėj, tada buvo kažkoks bulviakasis, po kurio labai skanūs lašiniai buvo. Tą aš atsimenu“, – pasakoja Vidas.

Kaip seksis miesto ir kaimo komandoms įveikti žaidimo užduotis? Kurie vieni kitus pažįsta geriau? Viską sužinosite linksmiausiame tautos žaidime „Miestas ar kaimas“ pirmadienio vakarą 20 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)