TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ mergina atskleis, ką teko paaukoti dėl savo svajonių, kaip ji atsipalaiduoja, ar jos širdį šildo romantiški jausmai ir apie ką šiuo metu svajoja, skelbiama pranešime spaudai.

Dar visai neseniai M. Daikerytę televizijos žiūrovai pažinojo kaip jauną ir talentingą dainininkę, tačiau dabar merginos kasdienybė – visai kitokia. 20-metė Milita vadovauja grožio salonui ir yra gerokai brandesnė nei daugelis jos bendraamžių.

„Kai įkūrinėjau verslą, buvau pametusi save – tiek fiziškai, tiek morališkai, buvau priaugusi labai daug svorio. Buvo sunku, tai buvo pervargimas“, – pasakos mergina.

Laidos žiūrovams papasakos ir apie tai, kodėl nutrūko jos muzikinė karjera. „Ši veikla baigėsi labai spontaniškai ir labai natūraliai. Tai nebuvo specialiai daryta pauzė, tiesiog jaučiau, kad save skirsiu kitai sričiai – grožio. Esu maksimalistė – jei darau, tai tik gerai“, – sakys M. Daikerytė.

Šįvakar laidos „Raudonas kilimas“ komanda svečiuosis ne tik M. Daikerytės grožio studijoje, kur kalbins ir jos vyresniąją seserį Silviją, bet ir merginos namuose, kur įdomias istorijas pasakos merginų tėtis, verslininkas Artūras. Ilgai savęs ieškojusi ir rimtus mokslus krimtusi Silvija, kaip ir mama bei sesuo, save taip pat atrado grožio industrijoje.

„Drebančiomis rankomis pirmą kartą pabandžiau ir buvau didelėje euforijoje, darbas su plaukais pasirodė kaip kūryba. Su kiekvienu klientu aš jaučiu, kad man tai iš tiesų buvo duota. Buvo tik laiko klausimas, kada tai atsiskleis, kada atrasiu save“, – pasakos Militos sesuo Silvija.

Seserys pasakos, kad sutaria puikiai, tačiau darbo ir šeimyninių santykių stengiasi nepainioti. Gražuolės atskleis, kad jas dažnai lydi su pasiturinčiais žmonėmis siejami stereotipai. Merginoms ne kartą teko išgirsti, kad savo pasiekimus jos nusiperka. Tačiau į tokias kalbas jos nekreipia dėmesio ir džiaugiasi sėkme.

M. Daikerytė bus atvira – verslas užima didžiąją dalį jos laiko, todėl atsipalaiduoja ji kitaip nei daugelis. Žinoma mergina taip pat papasakos apie savo romantiškus santykius. „Pailsiu būdama su savimi, viena, skaitydama knygą, sportuodama, o mano širdis yra laisva. Kalbant apie dėmesį – niekada jo netrūko, bet niekada jo ir netroškau. Neturiu perdėto noro būti vyrų dėmesio centre“, – tikins dažnai žymias moteris puošianti vizažo meistrė.

Koks buvo Militos kelias į pripažinimą ir sėkmingą verslą? Kaip tiek pasiekti pavyko vos 20-ties sulaukusiai merginai? Kokia didžiausia jos svajonė? Kodėl mergina tokia aktyvi socialiniuose tinkluose? Apie visa tai jau šiandien gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)