Atlikus išlikimo dainas, muzikos profesionalai nusprendė, kad projektą turi palikti Deividas. Už jį balsavo jo mokytojas Saulius Urbonavičius-Samas ir Justė Arlauskaitė-Jazzu. Augustė liko projekte ir tęs kovą toliau, skelbiama pranešime spaudai.

Pirmoji Dano daina – visiems iki skausmo pažįstamas grupės FOJE hitas „Kitoks pasaulis". „Labai simboliška, graži pradžia. Dėl atlikimo – turėčiau pastabų. Pirmas posmelis buvo gerai, o pabaiga – silpnai", – pasirodymą sukritikavo S. Urbonavičius-Samas. „Ir patiko, ir nepatiko. Praėjusią savaitę pažėriau aštrios kritikos. Man atrodo, kad tu ne iki galo supratai, ką dainuoji", – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. „Jei būtumėte išgirdę, kaip šią dainą aš dainavau būdamas jo metų, viskas buvo kur kas blogiau", – savo mokinį gynė A. Mamontovas.

Augustė scenoje atliko Kastyčio Kerbedžio dainą „Nakty". „Visada gauni nelengvą užduotį. Šią dainą dainuoti yra sunku. Tokios dainos versijos nebuvau girdėjusi. Įnešei daug jėgos į šią sceną. Buvo labai gražu, moteriška, subtilu. Tikiuosi, kad čia liksi", – sakė J. Arlauskaitė-Jazzu. „Man šį kartą pasirodė, kad tau buvo nuobodu – per paprasta. Man galvoje vis tiek dūzgė Kerbedis", – sakė M. Mikutavičius. „Esu sumišęs... Viskas gerai – profesionaliai atlikta. Bet daina buvo sau", – sakė Samas.

Deividas Valma šį kartą scenoje buvo visai kitoks – spinduliavo gerą nuotaiką. Panašu, kad „piktojo" Deivido neliko nė lašo. „Vykusi dainos interpretacija. Suteikei mums laimės ir tikro skrydžio jausmo", – sakė Jazzu.

Monikos pasirodymas nepaliko abejingų. Jausminga daina įtiko visiems teisėjams. „Ši pūga mane kažkur nunešė. Tavo balsas man yra meditacija. Buvo labai gerai", – gyrė Jazzu. „Daina suskambėjo naujai ir lyriškai. Emocija, kurią tu paleidai, reikalauja rimties ir susikaupimo", – sakė M. Mikutavičius. „Ačiū tau už sunkų darbą", – dėkojo dalyvei S. Prūsaitis.

Justė scenoje atliko Jazzu dainą „Nieko nesakyk". Mergina sulaukė labai daug liaupsių. „Labai šiltas ir jaukus pasirodymas", – sakė Marijonas. „Tau labai tiko ši daina. Tu esi viena iš mano favoričių", – gyrė A. Mamontovas. „Su kiekvienu šou tu paaugi. Veža ne tik tavo tembras, bet ir jausmingumas", – gražių žodžių negailėjo Samas. „Jaučiau gumulą gerklėje. Esi labiausiai tobulėjantis žmogus šiame projekte", – savo mokinę gyrė Jazzu.

Grupė „120" scenoje pasirodė visai neregėtame amplua. Vaikinai atliko lyrišką dainą – tokių jų dar negirdėjo niekas. „120" atliko dainuojamosios poezijos dainą „Aš mylėjau tave tau nežinant". „Už vaidyba – 120, už dainavimą 14", – sakė Samas. „Kiekvienas komikas nori, kad žiūrovai žinotų – jis turi širdį", – sakė M. Mikutavičius.

Alen Chicco sulaukė pagyrų – jautrus vaikino pasirodymas patiko visiems teisėjams. „Mane vėl supurtė. Mane palietei, negaliu atitraukti nuo tavęs akių. Tu esi atviras širdimi", – sakė Jazzu. „Tu turi savyje kažką, kas prikausto dėmesį", – sakė Marijonas. „Man patiko šitas pasirodymas", – vaikiną gyrė A. Mamontovas. „Sveikinu, kad pasirinkai dainą su didele prasme", – sakė Samas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)