„Taip, aš gėjus. Ir kvailai nesijaučiu, tai atskleisdamas. Pagaliau apsisprendžiau tvirtai – man atsibodo meluoti ir slėpti. Nežinau, kaip reaguos mano šeima ar kiti. Manau, kad atkris žmonių, kurie norės su manim toliau bendrauti. O gal atsiras tokių, kurie kaip tik norės mane palaikyti dar labiau",- nieko neslėpdamas sako Gražvydas, skelbiama pranešime spaudai.

„Esu tokiame gyvenimo etape, kuomet suprantu, kad iš mano vietos, manęs jau nepajudins niekas. Aš galiu atsiskleisti, aš noriu būti savimi. Atsiras žmonių, kurie manęs nekęs. Tebūnie nekenčia - toks jų darbas. Man nereikia tos etiketės „aklas ir dar su kita orientacija" - tai nėra mano prioritetai gyvenime, o tiems, kurie nori klausytis mano muzikos, tai prioritetu taip pat neturėtų būti", - sako „Lietuvos balso" finalistas.

„Noriu atsiprašyti žmonių, už tai, kad melavau, koks esu iš tikrųjų. Aš tiesiog labai bijojau. Bijojau žmonių reakcijos gatvėse, juk gyvename Lietuvoje, kur žmonės dar nėra visiškai atviri kitokiems, nei jie patys. Aš tiesiog viliuosi, kad mane priims tokį, koks esu, nes pagaliau galiu kalbėti atvirai ir nuoširdžiai, būti, kaip tikras asmuo, o ne iliuzija, kurią bandžiau sukurti. Noriu paraginti visus bijančius ir dvejojančius - atsiskleiskite, jei aš galiu tai padaryti prieš visą Lietuvą, galite ir jūs",- sako Gražvydas.

"Lietuvos balso" akimirka

Atlikėjas atviras - dar neseniai spaudoje pasirodęs straipsnis apie skaudžias skyrybas su mergina, dėl kurių Gražvydas išgyveno labai sunkiai, nebuvo visiškas melas. Skyrybos iš tiesų įvyko, o Gražvydo širdis buvo stipriai sudaužyta. Tačiau šios istorijos kaltininku buvo ne mergina, o vaikinas.

Ar toks atlikėjo žingsnis, likus vos kelioms valandoms iki didžiojo finalo, neatsilieps neigiamai žiūrovų balsavimui, Gražvydas pripažįsta, jog tikrai nežino, tačiau tikisi, kad žmonės jį palaikys už jo balsą.

„Manau, kad tie, kurie mane palaiko, kaip atlikėją, tie ir balsuos. O galbūt toks mano atvirumas taps mirties kilpa man pačiam. Aš nežinau, kas bus, bet į finalą noriu žengti tikruoju savimi. Aš pats tiesiog stengsiuos ir toliau daryti viską profesionaliai ir į savo pasirodymus įdėsiu visas jėgas",- apie šio vakaro pasirodymą Vilniaus „Siemens" arenoje sako Gražvydas.

Būtent finale, Gražvydas atliks grupės Queen dainą „Show must go on", kuri šį vakarą taps jo naujojo gyvenimo etapo simboliu.

„Štai ir paaiškėjo, kad mes su Freddie Mercury turime kai ką bendro, - šypsosi Gražvydas, - Šiandieną, mano daina taps simboliška. Būtent ji dabar lydės mane visą gyvenimą. Tai bus pats svarbiausias mano gyvenimo etapas. Viskas dabar prasidės iš naujo arba tiesiog tęsis su dar didesne jėga."

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (321)