Gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ S. Starkutė papasakos mažai kam žinomas istorijas iš savo gyvenimo. Moteris bus atvira – modelio darbas yra sunkus ir džiaugsmą pradėjo teikti tikrai ne iš karto.

„Pas mus mokykloje buvo atranka – atvažiavo viena agentūra ir rinkosi mergaites. Kol apžiūrinėjo mergaites, aš sėdėjau atokiau, bet gavosi taip, kad pasirinko mane vienintelę. Pirmosios darbo dienos, pirmieji potyriai buvo kažkas tragiško. Tai buvo ašarų pakalnė“, - sakys S. Starkutė.

Tačiau vėliau jaunai merginai darbas atnešė naudingos patirties – ji ėmė keliauti, dažnai būdavo viena, todėl teko išmokti savarankiškumo ir visuomet būti budriai. Taip ji pastebėjo ir grožio industrijos juodąją pusę, - skelbiama TV3 televizijos pranešime žiniasklaidai.

„Man teko gyventi ir su tomis merginomis, kurios serga anoreksija ir bulimija. Merginų dienos meniu būdavo dvi skardinės kokakolos, pakelis cigarečių ir penki špinato lapai“, - savo patirtimi su laidos „Raudonas kilimas“ žiūrovais dalinsis garsus modelis.

S. Starkutė sutiks papasakoti ir apie tai, kas dažniausiai nutylima – tarp modelių paplitusius vakarėlius, kuriuose netrūksta alkoholio ir net narkotikų. „Modelio darbas nėra pasilinksminimų buveinė, tai yra juodas ir sunkus darbas. Jeigu jau einate į vakarėlį, žinokite, su kuo einate, ką gersite ir gėrimus visada laikykite šalia savęs. Nuo šitų dalykų reikia laikytis kuo toliau. Matome, kad tragedijos įvyksta dažnai. Aš suvokiau pavojų, o mano tikslai buvo labai konkretūs – norėjau dirbti“, - pasakos S. Starkutė.

Manekenė su žiūrovais pasidalins ir kruopščiai slepiamomis savo asmeninio gyvenimo detalėmis. Moteris jau kurį laiką puoselėja šiltus jausmus mylimam vyrui, tačiau apie santuoką ir vaikus visai negalvoja.

„Daugeliui atrodo, kad jei tau 32 metai, esi netekėjusi ir neturi vaikų, vadinasi su tavimi kažkas yra blogai. Bet kiekvienas vyras ir moteris gali atrasti džiaugsmą kituose dalykuose. Aš tiesiog šiuo momentu vaikų nenoriu ir motinystės varpai man galvos nedaužo“, - teigs S. Starkutė.

Koks buvo modelio S. Starkutės kelias į sėkmę mados industrijoje? Kokia yra nematoma modelių gyvenimo kasdienybė? Kaip manekenei sekasi kurti savo verslą ir ko ji tikisi iš ateities? Apie visa tai ir dar daugiau – šiandien, 18 val. laidoje „Raudonas kilimas“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)