Kaip rašoma televizijos pranešime spaudai, projekte netrūks gerų emocijų ir įsimintinų pasirodymų, kuriuos paruoš „Muzikinės kaukės“ finalininkų ketvertukas, likę šeši dalyviai, kurie susiburs į muzikinius duetus, bei finalo svečiai. Dileta Meškaitė-Kisielienė uždainuos su Gabriele Malinauskaite-Rudziene, dainininkė Aistė Lasytė šį kartą pasirodymą atliks su Žygiu Stakėnu, o Paulius Bagdanavičius – su Neringa Nekrašiūte.

Šį šeštadienio vakarą scenoje taip pat pasirodys projekto dalyviai iš praėjusių metų: dainininkas ir ketvirtojo „Muzikinės kaukės“ sezono laimėtojas Martynas Kavaliauskas stebins įsikūnijimu į Erosą Ramazottį, atlikėja Liepa Mondeikaitė-Norkevičienė virs scenos karaliene Madonna, o neseniai duetą pristatę Monika Šedžiuvienė ir Audrius Janonis įkūnys Eugenijų Ostapenko ir „Tikrąją išdykėlę“ su nuotaikingu kūriniu „Nebus vedybų“.

Finalininkai gruodžio 30-ąją pasirodys dukart. Pirmasis jų įsikūnijimas televizijos žiūrovams matytas nebus. M. Jampolskis taps legendiniu atlikėju Tomu Jonesu, G. Staigvilas įkūnys britų pažibą – Samą Smithą, K. Juodzevičiūtė virs Mantu Jankavičiumi, o E. Lubys įsikūnys į grupę „Mumiy Troll“. Antrąjį kartą dalyviai pasirodys būdami tuo atlikėju, į kurį jiems šį sezoną įsikūnyti pasisekė labiausiai.

Aktorius M. Jampolskis žiūrovus dar kartą džiugins įsikūnijimu į Birutę Dambrauskaitę ir atliks jos kūrinį „Man palinkėki“. Dainininkė K. Juodzevičiūtė stebins virsmu į Sią su daina „Chandelier“. E. Lubys antrąkart virs estrados princu Ryčiu Cicinu ir sudainuos dainą „Vasara gražuolė“. Ketvirtasis finalininkas – G. Staigvilas – įkūnys Donatą Montvydą su hitu tapusiu kūriniu „Norim dar“.

Komisija finalo metu vertinimo teisės nebeturės, tačiau nuomonę apie dalyvių pasirodymus išsakyti galės. „Muzikinės kaukės“ laimėtoją savo neribotais balsais išrinks BTV žiūrovai. Projekto laimėtojui atiteks įspūdingas prizas, kurį įsteigė verslininkas Aaronas Perezas – kelionė į Jungtines Amerikos Valstijas, Los Andželą. Nugalėtojas taip pat gaus specialią projekto statulėlę.

„Muzikinės kaukės“ finalas – jau šį šeštadienio vakarą 19:30 val. per BTV.

„Muzikinės kaukės“ finalininkų įsikūnijimai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)