Besibaigiantį serialą „Meilė gydo“ LNK eteryje keičia nauja lietuviška drama „Paveldėtoja“, kuriama pagal užsienio autorių scenarijų. Tai – istorija apie merginą, kuri, iš pamotės paveldėjusi senovinį dvarą, įsisuka į meilės, intrigų ir paslapčių verpetą. Pagrindinius vaidmenis seriale sukūrė jauniausia „Sidabrinės gervės“ laureatė, filmo „Ekskursantė“ žvaigždė Anastasija Marčenkaitė ir Klaipėdos teatro aktorius, žiūrovams jau pažįstamas iš serialų „Meilė gydo“ ir „Juodosios našlės“ Arnoldas Eisimantas.

Serialo centre – Saulė Meilutė, geros širdies, drąsi, užsispyrusi mergina, atvykstanti į gimtąjį dvarą turėdama vienintelį tikslą – taikiai išspręsti paveldėjimo klausimus su jos žemėje neteisėtai gyvenančia ir verslą vykdančia šeima. Kiekvieną jos žingsnį lydi naujos miestelio paslaptys iš praeities, kurios arba padės meilei triumfuoti, arba galutinai ją suardys. LNK eteryje serialą „Paveldėtoja“ žiūrovai išvys jau sausio 29-ąją.

Vasario mėnesį televizijos eteryje startuoja naujas ir intriguojantis projektas „Gyvūnų policija“. Laidos vedėjai Agota Mašanauskaitė ir Paulius Kaupelis įvairiose Lietuvos kampeliuose gelbės likimo valiai paliktus ir skriaudžiamus gyvūnus. Agota ir Paulius susidurs su įvairiomis situacijomis – kartais labai komiškomis, kartais ir labai graudžiomis, kai net ir visko matę teisėsaugos ir gyvūnų prieglaudų atstovai liks šokiruoti brutalaus žmonių elgesio su augintiniais.

Projekto kūrėjų teigimu, laida sieks ne tik išgelbėti skriaudžiamus gyvūnus, bet ir parodyti, kad kiekvienas augintinis yra didelė atsakomybė, jis tampa tokiu pat šeimos nariu, kuriuo privalu rūpintis visą jo gyvenimą.

Sausio 14-ąją „Siemens“ arenoje finišuojantį kokybiškiausią muzikinį projektą „Lietuvos balsas“ keis antrasis „Mes – vieno kraujo“ sezonas. Nacionalinio muzikinio antrininkų konkurso „Mes – vieno kraujo“ kūrybinė komanda jau dabar vykdo dalyvių atranką ir laukia visų, kurie tiki, kad gali įsikūnyti į kurią nors Lietuvos ar pasaulinę scenos žvaigždę, nebijo scenos ir kurie trokšta dainuoti. Projekto kūrybinė komanda neslepia, kad šis konkursas yra realus šansas pradėti savo karjerą televizijoje ir didžiojoje scenoje. Pirmąjį šou sezoną laimėjo ir 10 tūkstančių eurų prizą pelnė dainininkas Anatolijus Oleinikas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)