„Įsivaizduokit, vidury laukų stovi kažkoks baltas autobusiukas. Kažkoks vaikinas prieina, sako gal užeikit į autobusiuką be langų, ten jums koncertas bus...“, – situaciją prisimena Andrius Mamontovas.

Iš tiesų eksperimentas panašiai ir atrodė. Molėtuose, automobilių stovėjimo aikštelėje buvo pastatytas baltas autobusiukas, kuriame sėdėjo Andrius. Jis laukė drąsuolių, kuriuos į autobusiuką kvietė „Gero vakaro šou“ komandos narys, visiems žadėdamas 2 minučių trukmės Andriaus Mamontovo koncertą.

Drąsuolių nebuvo labai daug, kai kurie nepatikėjo, jog tai ne kokie nors spąstai ir atsisakė asmeninio koncerto. Vis dėlto buvo tokių, kurie net ir kažką įtardami, lipo į autobusiuką ir smarkiai nustebdavo, kai nukritus užuolaidai iš tikrųjų išvysdavo Andrių Mamontovą.

Kaip vyko eksperimentas ir kokias reakcijas žmonėms sukėlė toks susitikimas su mylimu atlikėju, pamatysite jau šį vakarą 20 val. laidoje „Gero vakaro šou“. Andrius po eksperimento buvo įsitikinęs, kad pats turbūt nė už ką neliptų į autobusiuką: „Kai kurie žmonės yra labai patiklūs... Nežinau, ką man turėtų pasakyti, kad įlipčiau“, – tikino Andrius. „Bet, Andriau, faktas yra tas, kad kai tu sėdaisi į tą autobusiuką ir kai tau sakė – čia mes darysime „Gero vakaro šou“ eksperimentą – tu irgi nežinojai, ar neišlipsi Amsterdame“, – juokais priminė laidos vedėjas Justinas Jankevičius.

Andrius Mamontovas laidos vedėjams Justinui Jankevičiui ir Mindaugui Stasiuliui prisipažins, kad autobusiukas buvo viena iš keisčiausių vietų, kurioje teko koncertuoti. „Su šia atrakcija konkuruoja tik koncertas, kurį mes su „Fojė“ grojome 1995 metais Budapešte. Mes važiavom per Vengriją, per kelis miestus, grojom klubuose ir Budapešte finalinis mūsų turo koncertas buvo klube, kuris vadinosi NAF NAF. Budapeštas visas buvo išklijuotas „Foje“ plakatais, aš nemeluoju, tu eini per miestą ir plakatai kabo visur. Ir į tą koncertą buvo nupirktas vienas bilietas. Ir mes pagrojom visą koncertą“, – prisiminė Andrius.

TV3 laidoje „Gero vakaro šou“ sužinosite, kaip pavyko koncertas Budapešte ir ar susirinko į jį daugiau žmonių? Kokią knygą yra parašęs Andrius Mamontovas? Taip pat linksmiausi Andriaus prisiminimai iš pokalbių su Suvalkijos žurnalistais. Talentingų vaikų rubrikoje dalyvaus jaunasis astronomas Kristupas, kuriam vos 6 metai, bet apie Saulės sistemą, asteroidus ir palydovus jis žino daugiau nei daugelis suaugusiųjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)