„Sekmadienį 19.30 val. Vilniuje susirungs „Lietuvos balso“ finalininkai, tarp kurių – ir palangiškė Paulina Skrabytė. Palaikykime mūsų miestą garsinančią Pauliną!“, - savo „Facebook“ paskyroje rašė Palangos miesto meras Šarūnas Vaitkus, kuris šešiolikametę Pauliną, į Palangos miesto savivaldybę pasikvietė padėkoti už savo miesto vardo garsinimą Lietuvoje.

„Apėmė labai smagus jausmas. Man labai malonu, kad mūsų miesto meras palaiko ir remia jaunus miesto talentus. Jis mane ir laimėjus nacionalinę vaikų „Eurovizijos“ atranką pasikvietė ir pasidžiaugė kartu. Labai džiaugiuosi, kad mano gimtasis miestas ir mano žmonės yra kartu su manimi“,- apie jau antruoju tapusį vizitą pas merą sako Paulina. Dalyvė džiaugiasi maloniu sutapimu – šį sekmadienį, gruodžio 3 dieną, kuomet vyks pirmoji tiesioginė „Lietuvos balso“ kova, bus praėję lygiai šeši metai nuo vaikų „Eurovizijos“ finalo, kai visas Palangos miestas sirgo ir palaikė Pauliną.

Paulina Skrabytė

Dalyvė patikina, jog Palangos meras – ištikimas projekto fanas, kiekvieną sekmadienį žiūrintis ir palaikantis savo miesto dalyvę. Vizito metu, Šarūnas Vaitkus nusprendė Pauliną palaikyti dar stipriau, skirdamas ypatingą dovaną. „Nuo mero gavau dovanų ir jis nutarė skirti autobusą, atsivežti savo palaikymo komandą į šį sekmadienį vyksiančią tiesioginę transliaciją“, - džiaugėsi Paulina, tačiau merginos džiaugsmas ilgai netruko – Paulina sužinojo, jog visi bilietai į pirmąją tiesioginę kovą jau išparduoti.

Šį sekmadienį Paulina Skrabytė scenoje pasirodys su jausminga daina. Vis tik šią savaitę vykstančių repeticijų metu, mergina susidūrė su sunkumais. Leonas Somovas išklausęs Paulinos paruoštą kūrinį sutriko - nors dalyvės balsas dieviškas, bet dainos interpretacija mokytojui pasirodė prasta. Paulinai sunku įsijausti į dainos „tamsumą“, o jos vaikiškumas kiša koją.

Paulina Skrabytė ir Palangos meras

Kaip Paulinai seksis įveikti dainą ir ar pelnys mergina ne tik palangiškių, bet ir visos Lietuvos žiūrovų simpatijas, kurios padės jai išlikti projekte, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)