Sostinės širdyje vykusio šventinio renginio metu žiūrovai buvo kviečiami ne tik linksmintis, bet ir ištiesti pagalbos ranką likimo nuskriaustiems. Ryškiausios šalies muzikos žvaigždės kartu su talentingais šalies vaikais ragino aukoti 15-osios TV3 „Išsipildymo akcijos“ herojams, rašoma pranešime spaudai.

Kartu su svarbiausia Lietuvoje Kalėdų egle įsižiebė ir mažųjų ligoniukų viltis. TV3 žiūrovai buvo itin dosnūs, užjaučiantys ir tikintys, kad gali sukurti stebuklą. „Išsipildymo akcijos“ koncerto metu buvo paaukota daugiau nei 150 tūkstančių. Susumavus su prieš koncertą paaukotais pinigais suma buvo išties įkvepianti ir verčianti tikėti stebuklais – beveik 240 tūkstančių eurų. Tai didžiuliai pinigai, kurie neabejotinai pakeis sergančiųjų ir jų artimųjų likimus. Beje, nespėjusiams paaukoti, tą bus galima padaryti iki gruodžio 31 dienos.

Už suaukotas lėšas vaikų globos namų auklėtiniai ir likimo nuskriausti vaikai gauna reikalingą gydymą bei būtiniausią pagalbą. Vaikams būna perkami vaistai, atliktos operacijos, perkama medicininė įranga, pagerinama buitis ir suteikiama papildoma reabilitacija.

„Išsipildymo akcijos“ vedėjų vairas buvo patikėtas TV3 televizijos žvaigždėms. Katedros aikštėje koncertą vedė Marijonas Mikutavičius ir Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė. iš Valdovų rūmų su žiūrovais sveikinosi Renata Šakalytė-Jakovleva. Kompaniją jai palaikė kunigas Ričardas Doveika. Aukoti mažiesiems ligoniukams ragino ir svarbiausias šalies žmogus – Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Kviečiu kiekvieną prisidėti prie bendros svajonės, kad visi Lietuvos vaikai būtų sveiki. Tai vienas geriausių kalėdinių norų ir linkėjimų. Ir kuo daugiau mūsų prisijungs prie tradicinės „Išsipildymo akcijos“, tuo daugiau vilties suteiksime toms šeimoms ir tiems namams, kur ji labiausiai laukiama. Nes nėra nieko gražiau už laimingo vaiko šypseną. Tegul išsipildys visi šio vakaro palinkėjimai“, – aukoti ragino šalies prezidentė.

TV3 „Išsipildymo akcijos“ mažiesiems ligoniukams ištiesti pagalbos ranką ragino ir ryškiausios šalies garsenybės. Specialius pasirodymus didžiausiam televizijos paramos projektui paruošė Justė Arlauskaitė-Jazzu, Andrius Mamontovas, SKAMP, Saulius Prūsaitis, Beatrich, Erica Jennings, Gerda Žemaitė, „Lemon Joy“. Kartu su dainininkais scenoje dainavo ir talentingiausi Lietuvos vaikai.

Scenoje pasirodys ir ryškiausios „X Faktoriaus“ žvaigždės: „Original Copy“, „Golden Age“, „Zeta Beat“, Iglė Bernotaitytė, dainavusi su mažąja dainininke Une Darge, Monika Pundziūtė-Monique, „Queens of Roses“, o šiemet „X Faktoriuje“ dalyvavęs aklasis Aurimas Papečkys kartu su Ilona Balsyte atliko specialiai „Išsipildymo akcijai“ skirtą dainą. Scenoje žiūrovai išvydo ir „Lietuvos talentų“ dalyvių pasirodymus. Specialų numerį paruošė Emilis ir Milėja, o Airidija pasirodė su grupe „Naktinės personos“, būgnininkė Fausta su Sauliumi Urbonavičiumi-Samu, Igoriui Kofui atliekant dainą „Baltoji varnelė“ šoko mažoji šokėja Rugilė su pliušiniu meškučiu.

Akcijos koncerto akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)