Jau šį šeštadienį TV3 kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“ A. Ivanauskas-Fara ne tik kovos dėl pergalės, bet ir kartu su žmona atskleis, kokių bėdų vaikai kėlė paauglystėje.

Laidoje „Virtuvės istorijos“ dėl žmonos Rimos ir sūnaus Beno palankumo kulinarinėje dvikovoje susikaus grupės „Rondo“ lyderis A. Ivanauskas-Fara ir jo dukra Jurgita.

Virtuvėje gims ir atviri pokalbiai, o dainininko dukra Jurgita pasidalins ir pikantiškomis detalėmis iš šeimyninio gyvenimo. „Žinau tikrai, kad ten niekas nenešioja kavos į lovą“, - apie šeimos kasdienybę pasakos Jurgita.

45-tuosius metus scenoje švenčiančiam dainininkui iššūkiai – ne naujiena, tačiau laidos žiūrovams jis papasakos vis dar atsiduriantis netikėtose situacijose. „Aš dar negaliu atsigauti, užvakar prie manęs priekabiavo. Stoviu prieky scenos, dainuoju, o moteriškė man atrišinėjo batų šniūriukus. Tai kas čia, ne priekabiavimas?“, - linksmai pasakos A. Ivanauskas-Fara.

Įtemptai kulinarinei kovai nusiteikę tėtis ir dukra keliaus į skirtingas restorano „ilunch“ puses: Jurgita, padedama griliai.lt vadovo, grilių meistro Mindaugo Kalvaičio, ant grilio keps brandintos jautienos kepsnį su daržovėmis, o A. Ivanauskas-Fara kartu su virtuvės šefe Ilona Juciūte-Čibirkiene ruoš baklažanus kiniškai.

Šiuo metu koncertinio „Rondo“ turo įkarštyje gyvenančiai šeimai susėdus prie stalo, bus ne tik ragaujami patiekalai, bet ir užgims nuotaikingas ir atviras pokalbis. „Padariau romantišką vakarienę, uždegiau žvakes, jis grįžo iš darbo, pasižiūrėjo į stalą, sako: kas mirė? Tą dieną romantika baigėsi“, - apie bendrą gyvenimo pradžią su A.Ivanausku pasakos žmona Rima.

Ragaudami laidoje pagamintą maistą dainininkas ir jo žmona taip pat prisimins, kiek sunkumų paauglystėje kėlė vaikai. „Jurga labiausiai buvo pasiutusi, dėl jos ir į policiją ėjom“, - dabar jau su šypsena prisimins Rima.

Kaip A. Ivanauskas-Fara susidoros su iššūkiais virtuvėje? Ar pavyks dukrai nugalėti tėtį? Apie tai ir dar daugiau – jau šį šeštadienį 9.00 val. kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)