„Neslėpsiu, jausmas tikrai geras, kai prestižinius apdovanojimus atsiimi kartu su tokio televizijos giganto kaip MTV atstovais. Jų programą Rumunijoje reklamuojantis klipas taip pat pelnė Nikę", - kalbejo P.Virbickas.

„Blogi įpročiai" pristato kanalo TV1 laidą „Kino pavasaris". Ši laida kiekvieną pirmadienį rodo išskirtinį filmą ir bendradarbiauja su kino festivalio „Kino pavasaris" rengėjais.

Vaizdo klipo idėja – katino ir šeimininko dialogas. „Žodžiai kinas ir pavasaris Lietuvoje sulipę kaip katinas ir morčius. Klipo katinas labiau rūpintųsi morčiumi, bet kadangi yra iškastruotas, rūpinasi šeimininko skoniu ir sveikais įpročiais. Todėl vietoj rūkymo ir alkoholio siūlo žiūrėti gerus kino filmus per „Kino pavasarį", nes geri filmai teigiamai veikia sveikatą", - klipo idėją aiškina jos autorius Paulius Virbickas, kuris yra ir šios TV1 rubrikos vedėjas ir šeimininkas.

Apdovanijimą P. Virbickui įteikė „TV ir filmų reklama" žiuri prezidentas profesorius Manfredas Beckeris, televizijos tinklo RTL kūrybos konsultantas. Teikdamas apdovanojimą profesorius M.Beckeris asmeniškai P. Virbickui prisipažino susižavėjęs kiną reklamuojančiu klipu.

Pernai festivalyje „Golden Drum" P. Virbicko sukurtas LNK sezono filmus pristatantis klipas „Jei tobulas filmas truktų minutę" taip pat laimejo auksą, o savireklamos „Oskarais" vadinamame festivalyje „PROMAX" Niujorke pelnė sidabro apdovanojimą.

Prestižinis „Golden drum" festivalis Slovėnijoje surengtas 12 kartą. Šiemet čia varžosi 2,5 tūkstančio darbų iš 40 šalių.