Šį vakarą rungtynių su Lenkija ilgosios pertraukos metu krepšinio sirgalius nustebino netikėtas pasirodymas, skelbiama pranešime spaudai.

Klaipėdos „Švyturio" arenos ekranuose pasirodęs rinktinės vyriausias treneris Dainius Adomaitis padėkojo atėjusiems palaikyti rinktinės bei pakvietė prisijungti prie TV3 ir SEB banko organizuojamo paramos projekto „Išsipildymo akcija" . Iš karto po to areną užliejo visiems pažįstamos dainos „We Are the World" garsai.

Šią dainą atliko „X Faktoriaus" nugalėtojos Monika Pundziūtė-Monique ir Ilgė, „Golden Age" merginos bei grupės „Man-go" ir „Pikaso". Beje, tai buvo pirmas kartas, kai dvi paskutiniųjų „X Faktoriaus" sezonų nugalėtojos Monika ir Iglė susitiko bendrame pasirodyme.

Kartu su atlikėjais arenoje dainavo Klaipėdos karalienės Luizės jaunimo centro dainos studijos „Keberiokšt" vaikai. Pasaulinis hitas buvo įrašinėjamas Stanislavo Stavickio-Stano garso įrašų studijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)