Greta Sliaužytė- Zazza ir Gražvydas Sidiniauskas - į dvikovą paskirti dalyviai, sugebėję pravirkdyti savo mokytoją. Jausmingo dueto metu atliekant dainą „Woman in chains", Inga Jankauskaitė nebesugebės paslėpti emocijų – mokytoja pravirks, o po dainos pripažins, jog šis sprendimas yra pats sunkiausias per visą penktojo sezono laikotarpį.

„Šita dvikova yra pati sunkiausia Ingai. Repeticijų metu mes visi sėdim savo kėdėse ir stebim jūsų pasirodymus. Inga atsistojo po jūsų repeticijų, pirmiausiai sekė keiksmažodis, tada ji pasakė „ką man su jumis daryti", tuomet apsiverkė ir išėjo... Čia yra užkulisiai, to ko žiūrovai nemato",- po dalyvių pasirodymo laidoje sakys Donatas Montvydas, kuris vieno favorito išskirti net nesugebės.

„Natūralu ir dėsninga, kad ne visos dvikovos yra tolygios, tačiau šita net ir žiūrint iš laiko perspektyvos, jaudina.. Abu jie - stiprūs, ryškūs, lygiaverčiai. Todėl, kaip dėliotum ir kaip bandytum racionaliai pagrįsti argumentus, kodėl renkiesi vieną, o ne kitą, vis tiek suvoki, kad emocijos ima viršų. Ta atsakomybė slegia, tačiau iš esmės, tokios akimirkos yra dovana - muzika turi jaudinti. Ši dvikova ypatinga. Niekada nepamiršiu", - apie būsimoje laidoje patirtas emocijas sako Inga Jankauskaitė.

Iš karto po dvikovos, mokytojai bus sunku priimti sprendimą ir išskirti, kuris iš dviejų atlikėjų buvo geresnis. „Prarovėt jūs man visas užtvankas, tai yra akivaizdu ir kas baisiausia, aš nelabai galiu pati sau paaiškinti, kas mane taip jaudina ir kodėl aš būtent taip reaguoju",- sujaudinta dalyvių pasirodymo kalbės I. Jankauskaitė. Argumentai, kodėl ji pasirinks vieną, o ne kitą dalyvį nustebins - būtent pasirinktam dalyviui po pasirodymo mokytoja nepagailės ir kritikos bei abejonių, tačiau pripažins, jog net ir su visais išvardintais minusais, būtent šis dalyvis sugeba paveikti ne tik klausą, bet ir protą, patirtį bei sužadinti prisiminimus, o šio dalyvio balsas verčia lakstyti šiurpus po Ingos kūną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)