Laidos kūrėjai netikėtus klausimus dalyviams kiekvieną savaitę rengia remdamiesi sociologų tyrimais ir žmonių iš gatvės atsakymais. Šį trečiadienio vakarą projekte nuskambės itin pikantiškas klausimas. Su kuriuo laidos dalyviu moterys norėtų labiausiai pasibučiuoti – televizijos laidų vedėju T. Langviniu, šokėju T. Rimgaila, lenktynininku B. Vanagu ar LNK žaidimų šou „Moterys prieš vyrus“ vedėju J. Nainiu?

Moterys turės išreitinguoti priešininkus ir bandyti atspėti, kaip į šį klausimą atsakė šimtas gatvėje apklaustų moterų. Už kiekvieną atspėtą vietą komanda uždirbs po vieną tašką. „Mano atsakymas tikrai aiškus, bet manau, kad dauguma moterų norėtų su Jonu pasibučiuoti. Jis labai saldus“, - svarstys Liucina Rimgailė. Studijoje sėdinčios merginos taip pat manys, kad pirmąją vietą turėtų užimti laidos vedėjas Jonas Nainys.

Į antrą poziciją merginų komanda pastatys T. Rimgailą. Trečioje vietoje – B. Vanagas. Tomo Langvinio moterys paprašys užimti ketvirtąją poziciją. Tiesa, galutinis garsių moterų sprendimas dėl ketvertuko išsidėstymo nesutaps su gatvėje apklaustų merginų nuomone. Komanda atspės vos vieną vietą ir taip pelnys vienintelį tašką. Su kuriuo žymiu vyru gatvėje sutiktos moterys norėtų pasibučiuoti labiausiai? Atsakymas laidoje „Moterys prieš vyrus“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)