Po abiejų dalyvių paskutinių pasirodymų nokautų laidose Džordana Butkutė rėš tiesiai: „Martas dainavo kurtiems, o Petras akliems". Tokie mokytojos žodžiai ir kritika Petrą privers juoktis, tačiau Martą ne juokais supykdys, skelbiama pranešime spaudai.

„Blogai jaučiuosi. Šūdo vietoje esu. Toks jausmas, kad nei balso, nei klausos neturėčiau", – nuoskaudos dėl Džordanos ir kitų po nokautų pasirodymo išgirstų kritikos žodžių iš kitų mokytojų neslėps Martas Kalendra. Donatas Montvydas tą kartą kalbėjo, kad trejeto pasirodymas, kuriame buvo ir Martas, yra vienas silpniausių ir iš viso neaišku, ar muzika ir dainavimas yra šių dalyvių pašaukimas.

Dar labiau Martas supyks, kai mokytoja duetui skirs „Aerosmith" dainą. „Jūs norit mane padaryti Marilynu Mansonu. Aš nesu jis. Aš čia atėjau būti atlikėju tokiu, kokiu noriu būti. Jaučiuosi spaudžiamas ir gniuždomas, bandoma įrodyti, kad aš nemoku dainuoti, – sekmadienio laidoje prieš savo pasirodymą kalbės M. Kalendra, tačiau pridurs, kad lengvai pasiduoti tikrai neketina. – Per dvikovas parodysiu, ką galiu, pažiūrėsim, kaip reaguos žiūrovai, nes jie čia svarbiausi. Manęs nesužlugdys, kad mane išvadino šiukšle ar karaokės dainininku."

Tačiau tokie Marto Kalendros pareiškimai prieš kameras interviu metu tikrai nebus vienintelis akibrokštas. Dar labiau mokytojus nustebins tai, ką Martas Kalendra pasakys jiems visiems girdint.

„Taip negalima, tai yra pati didžiausia nepagarba, kaip galima šitaip sau leisti", – stebėdamasi Marto Kalendros poelgiu laidoje kalbės Inga Jankauskaitė.

„Aš buvau šokiruota tokio Marto pasakymo. Jau geriau nieko nesakyti, nei pasakyti tai. Neskanu", – liūdesio laidoje neslėps ir Džordana Butkutė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)