Populiariausioje video platformoje „Youtube“ įkeltas vaizdo įrašas, kuriame trys dalyviai iš įvairių pasaulio šalių atlieka „Despacito“ dainą, sulaukė rekordinio 18 mln. peržiūrų skaičiaus. Tarp trejeto – ir šio sezono „Lietuvos balso“ dalyvės Kristinos Radžiukynaitės Aklosiose perklausose atlikta „Despacito“ versija.

„Labai ilgai svarsčiau, ar dainuoti „Despacito“ ar ne, nes žinau, kad daugeliui žmonių šis dainos pavadinimas jau tapo kone keiksmažodžiu. Žinojau, kad vaikštau peilio ašmenims ir kad tai gali tapti blogiausiu mano pasirinkimu. Būtent todėl man yra didelis ir labai malonus šokas, kad žmonės priėmė mane taip šiltai ir mano video įrašas sulaukė tiek daug populiarumo. Viskas įvyko atvirkščiai, nei tikėjausi, galvojau, jog sulauksiu lavinos piktų komentarų, kokią nesąmonę čia dainuoju, o įvyko taip, kad, galima sakyti, „Despacito“ atnešė man šiokią tokią sėkmę“, – pranešime spaudai apie pasiteisinusį pasirodymą sako Kristina Radžiukynaitė, kuri su šiuo kūriniu atsuko visų keturių mokytojų kėdes, o pasirinkusi Leono Somovo komandą, jau šį sekmadienį 19:30 susikaus paskutinėje nokautų laidoje per LNK.

Kristina sako, jog būtent dėl šio video, patalpinto ne tik keliuose vaizdo įrašuose „Youtube“, tačiau ir „Instagram“ platformoje, ji sulaukė didžiulio ją palaikančių žmonių skaičiaus iš viso pasaulio, kurie stengėsi sužinoti, kas ši mergina ir kokios šalies projekte dalyvauja.

„Labiausiai nustebino tai, jog mano video tapo visai „viral“ dalyku. Man rašo žmonės iš viso pasaulio, klausia, ar nekoncertuosiu, pavyzdžiui, Brazilijoje ar Portugalijoje. Mano video dažnai šmėsčioja tiek „Instagram“, tiek „Youtube“, o apie tai praneša lietuviai, pastebėję mano pavardę interneto platybėse. Daugiausia komplimentų sulaukiu dėl to, jog savaip interpretavau dainą, taigi manau, jog padariau gerą sprendimą sujungti kelias dainas ir pati sau pritarti ukulėle. Bet labiausiai mane džiugina tikrai ne pats populiarumo faktorius. Esu labai didelė patriotė ir man labai smagu, kad žmonės iš viso pasaulio klausinėja, iš kur aš esu, domisi, kokia tai šalis, o lietuviai komentaruose negaili hashtagų su Lietuvos vardu. Gera žinoti, kad nors mes ir maži, bet pastebimi, o ypač – vieningi“, – šalies vardo garsinimu džiaugiasi atlikėja.

Jau šį sekmadienį Kristina Radžiukynaitė pasirodys projekto nokautų laidoje, kur su dar dviem dalyviais kovos dėl patekimo į kitą, dvikovų etapą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)