Nuotraukos prie laiško buvo prisegtos kaip įrodymai. Laiške teigiama, kad vaikinas esą teikia intymias paslaugas.

Brangusis DELFI,

Šis elektroninis laiškas yra oficialus anoniminis skundas dėl viename DELFI straipsnyje kalbinto populiarios TV3 televizijos laidos „X Faktorius“ dalyvio Dovydo Laukio, priklausančio duetui, kuris žinomas sceniniu vardu „Dovydas ir Šarūnas“.

Prieš tai, kai sulaukė šlovės šioje laidoje, iki pat šios minutės Dovydas Laukys buvo ir yra gerai žinoma ir aktyvi homoseksualų interneto prostitutė Kauno ir Vilniaus regionuose.

„X Faktorius“ yra šeimai palanki televizijos laida, kurią visoje šalyje žiūri tūkstančiai žmonių. Jo pasirodymas televizijos scenoje teršia atmosferą tarp Lietuvos Respublikos žiūrovų, įskaitant mažus vaikus, kurie iš šios laidos semiasi įkvėpimo ateičiai.

Prie šio elektroninio laiško yra prisegti įrodymai, patvirtinantys aukščiau išsakytą kaltinimą. Jis buvo išsiuntinėtas įvairiems laikraščiams ir žurnalams, įskaitant „X Faktoriaus“ prodiuserius, kad būtų atsisakyta tokio negarbingo ir neteisėto elgesio. Mes tikimės, kad „X Faktorius“ diskvalifikuos juos iš tolesnių laidų. „X Faktorius“ jau pašalino jų vaizdo įrašą iš svetainės „YouTube“ ir netrukus turėtų imtis tolesnių veiksmų.

Visų Lietuvos piliečių vardu dėkojame, kad padedate mums kurti saugesnę šeimai palankios televizijos laidos aplinką.

Dar ketvirtadienį, prieš DELFI gaunant laišką, Dovydas gavo žinutę, kuriame reikalaujama 2000 JAV dolerių, kitaip grasinama tęsti:

Dovydui siųsta žinutė

Dovydas turi savo versiją

„X Faktoriaus“ rengėjai teigia: „Nuotraukos, kurios pasiekė žiniasklaidos priemones, yra padarytos iš nelegaliai nufilmuotų vaizdo įrašų. Šiuo atveju veikė ne mums įprasti telefoniniai, o interneto sukčiai. „X Faktoriaus“ dalyvis Dovydas, būdamas 17 metų, susirado internete draugę iš Amerikos. Vaikinas net neįtarė, kad mergina jį mausto aplink pirštą ir po kelių metų jis taps nelegalaus pornografinio verslo auka.

„Ji buvo tokia nuoširdi, gražiai su manimi bendraudavo. Mes prakalbėdavome per „Skype“ po keletą valandų. Net mano mama ją pažinojo. Galiausiai mūsų nuoširdus bendravimas peraugo į seksą per „Skype“. Net neįsivaizdavau, kad ji mane apgaudinėja, o po kelių metų prasidės šantažo atakos“, – pasakoja vaikinas.

„Dovydas atsisakė mokėti šantažuotojui, šantažą kentė jo mama, draugai. Neapsikentęs vaikinas kreipėsi į policiją. Paaiškėjo, kad laiškai yra siunčiami iš Tailando, o Lietuvos teisėsauga ten yra bejėgė“, – teigė organizatoriai.

„Jaunystė yra toks laikas, kai yra labai lengva kažkuo susižavėti net nepasigilinus, koks yra kitas žmogus. Tai yra naivus, pašėlęs laikas. Esu pavyzdys, kad jaunimas turėtų pasisaugoti. Ypač neaiškių santykių per internetą. Saugokitės atvirumo, nerodykite visiems savo nuogo kūno. Tai gal išlįsti bet kokiu gyvenimo periodu kaip vaiduoklis. Mes visi nuogi esame vienodi, visi mylimės, norime meilės. Tačiau kai tai yra paviešinama internete viešai, nėra labai malonu“, – sako Dovydas.

„Negalima smerkti žmogaus už paauglystės, nepilnametystės išdaigas. Juolab, kad tai nėra kriminalinė praeitis. Dovydas – itin talentingas, žavus jaunuolis, kurio pasirodymas pavergė daugybės „X Faktoriaus“ žiūrovų širdis. Dovydas tapo nesaugaus interneto auka, saugokite savo vaikus nuo to. Žinoma, jis tęs savo kelią „X Faktoriuje“. Kodėl mes turėtume nukentėjusį žmogų išmesti iš projekto, juk jis šioje istorijoje yra auka“, – situaciją vertina projekto prodiuseris ir teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas.

DELFI primena, jog vaikinai „X Faktoriuje“ sužibėjo kaip improvizatoriai:

Žaibiško dėmesio vos po kelių minučių televizijoje vaikinai sulaukė būtent dėl babos ir dėl nepamatuojamos drąsos, kuri tiesiog tryško jų pasirodymo metu, tad nieko stebėtino, jog jų pasirodymą „X Faktoriaus“ komisija įvertino vienbalsiai – TAIP!

Daugiau apie vaikinus skaitykite DELFI interviu:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (94)