Tiesa, žinomas šou verslo atstovas reiklus ne tik sūnums, bet ir sau – kasdien lavina protą, skaito knygas, nes pats galvoja klausimus visiems savo vedamiems TV žaidimams.

Beatai pasmalsavus, ką gi reikia valgyti, kad protas būtų toks aštrus, Arūnas Valinskas ne tik papasakojo, kaip „maitina" smegenis, bet ir patarė tėvams kuo vėliau leisti vaikams naudotis kompiuteriais ar išmaniaisiais telefonais, nes, pasak jo, „tai žlugdo bet kokį literatūrinį mąstymą", skelbiama pranešime spaudai.

Arūnas Valinskas, Beata Nicholson

Jis pats kaip pagrindinę savo sėkmės priežastį įvardija būtent knygų skaitymą. „Kygų neskaitymas atima iš žmogaus daugybę galimybių. Ir geriausias pavyzdys čia – su knyga sėdintys, o ne telefonuose paskendę tėvai", – apie tai, kaip užauginti vaiką eruditą pasakoja A. Valinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)