Pretendentų – 10, kėdžių – tik trys. Kurie laimingieji taps „X Faktoriaus" finalininkais ir kovos tiesioginiuose eteriuose?

Didžiausia šio sezono intriga – atlikėjas Andrius Mamontovas Scenos legenda „X Faktoriuje" bus penktasis teisėjas – rinks savo komandą ir bus jos mokytojas. A. Mamontovas – retas svečias televizijoje ir tai, kad dainininkas sutiko tapti projekto dalimi, projektui yra didelė dovana, skelbiama pranešime spaudai.

„Televizija man visada buvo ir yra labai įdomi erdvė. Tiesiog nesinori dalyvauti bet kur ir bet kada, todėl kruopščiai renkuosi pasiūlymus, kurių sulaukiu. Kažkada dalyvavau muzikiniame realybės šou „Dangus". Iš jo liko labai geri prisiminimai, nors esu kiek skeptiškas muzikinių konkursų atžvilgiu. Bet būtent dėl to kartais reikia ir peržengti per save ir pabandyti pamatyti dalykus naujai", – savo apsisprendimą dalyvauti aiškina A. Mamontovas.

X faktorius

Naujasis teisėjas rinksis sau komandą iš tų, kurie nepateks pas kitus teisėjus. „Andriaus rinktinė" – taip vadinsis A. Mamontovo suburta komanda. Įdomu tai, kad „Kėdžių iššūkyje" kovojantys nežinos, kad juos stebi A. Mamontovas ir tai, kad jis rinks komandą iš etapo neįveikusių dalyvių. Šią sezono naujieną dalyviai sužinos tik pasibaigus „Kėdžių iššūkio" etapui. Visi jie varžysis trokšdami tapti Sauliaus Urbonavičiaus-Samo, Marijono Mikutavičiaus, Justės Arlauskaitės-Jazzu ar Sauliaus Prūsaičio komandos nariais.

Šį sekmadienį A. Mamontovui bus svarbus kiekvienas S. Urbonavičiaus-Samo sprendimas. Jei tik Samas pražiopsos talentą ir neleis užimti išsvajotosios kėdės, A. Mamontovas galės jį įtraukti į savo renkamos naujos kategorijos kandidatų gretas. „X Faktoriuje" konkurencija verda ne tik tarp dalyvių, bet ir tarp teisėjų. Juk kiekvienas nori surinkti stipriausią komandą ir tapti tuo, kuris atves dalyvį į pergalę.

X faktorius

A. Mamontovas sako, kad savo komandą burs remdamasis intuicija. Penktasis „X Faktoriaus" teisėjas yra padėjęs žengti pirmuosius žingsnius ne vienam Lietuvos atlikėjui, o jo pamokos scenos naujokams bus neįkainojamos. Kurie projekto dalyviai turi daugiausiai šansų tapti „Andriaus rinktinės" nariais?

„Visada vadovaujuosi intuicija. Scenoje ne viską įmanoma vertinti objektyviai. Kiekvienas žmogus tas pačias dainas vertina ir suvokia skirtingai. Man svarbu, kokį jausmą klausytojui atneša atlikėjas. Norisi pasirinkti žmones, kuriems jaučiu, kad galiu kažką duoti, bet kurie taip pat ir savyje jau turėtų tam tikras savybes. Išankstinių kriterijų neturiu, todėl mano atsakymas į jūsų klausimą turbūt skamba miglotai", – šypsosi teisėjas.

X faktorius

A. Mamontovas įsitikinęs, kad būsimas nugalėtojas turi būti ne tik muzikalus. Jis taip pat turi būti kantrus, ištvermingas, gebėti nepasiduoti ir nebijoti klysti. „Nesvarbu, ar laimėsite ar ne, pasistenkite kuo daugiau išmokti ir pamatyti. Susipažinkite su pramogų pasaulio žmonėmis. Pažintys ir draugiški santykiai čia lemia daug. Stebėkite, kaip viskas veikia. Kas, kaip ir kur susijungia, kad išeitų geras pasirodymas. Klausykite, ką kalba prodiuseriai ir atsirinkite, kas jums tinka. Stebėkite, kaip dirba ir mąsto žinomi žmonės, kurie šalia", – patarimais su projekto dalyviais dalinasi teisėjas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)