„Išsiskyriau, kai man buvo vos 25-eri. Mūsų šeimos tragedija vyko giminėje. Visi viską žinojo – broliai, sesės, mamos, tėčiai“, – LNK laidoje „Kitu kampu“ šio antradienio vakarą 20.30 val. pasakos dainininkė.

V. Tarasovienė tikina, kad po skyrybų su dukryte jai buvo itin sunku. Kur eiti, kaip išlaikyti šeimą, kaip patikėti žmonėmis iš naujo – tokie klausimai sukosi dainininkės galvoje.

Anot pašnekovės, praėjus daugeliui metų po nesėkmingos santuokos patikėti meile iš naujo buvo tikrai nelengva. Vis dėlto, sutikusi Vilių, garsi moteris jautė, kad tai yra vyras, kuris gali atvira širdimi gali priimti ne tik ją, bet ir jos dukrą.

„Mano dukra Elinga Vilių laiko tėčiu. Manau, kad viskas susiklostė gerai. Elinga yra Tarasovaitė. Ji nešioja Viliaus pavardę. Kaip reaguoja mano pirmasis vyras į tai, aš nežinau, jo absoliučiai nėra mūsų gyvenime“, – laidoje kalbėjo V. Tarasovienė.

Laidoje „Kitu kampu“ dainininkė pasidalino savo mintimis apie santuoką ir pripažino, kad iš pažiūros tobuluose jų su vyru santykiuose taip pat įvyksta kivirčų. V.Tarasovienė įsitikinusi, kad norint turėti laimingą šeimą svarbiausia vadovautis viena taisykle. Kaip garsiai moteriai pavyko vėl patikėti meile? Kaip Violetai ir Viliui Tarasovams pavyksta išlaikyti harmoniją, kai jie ne tik gyvena, bet dirba kartu?

Visa tai televizijos žiūrovai išvysti galės LNK „Kitu kampu“ antradienį su Indre Stonkuviene rubrikoje „Moterų pasaulyje“, kurioje kiekvieną savaitę laukia atvirti ir tikri moteriški pašnekesiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (186)