Teisėjų atrankos tebuvo pirminis papurtymas, po kurio atkrito dar projekto scenai nepasiruošę dalyviai. Tris arba keturis „taip" iš teisėjų išgirdę projekto dalyviai susikaus „Kūrybinės stovyklos" etape. Visus projekto dalyvius vienija vienas tikslas – patekti į „Kėdžių iššūkio" etapą ir tapti projekto finalistais. Iš visų „Kūrybinės stovyklos" dalyvių liks po dešimt kiekvienoje kategorijoje, skelbiama pranešime spaudai.

Aurimas Papečkas

„Laukia sudėtinga diena. Reikės atiduoti visas jėgas, visą energiją. Jūs neturite kaip pasiruošti šiai dienai iš vakaro. Šiandien jūs gausite užduotis, apie kurias nieko nežinote. Todėl noriu jums palinkėti sėkmės", – į dalyvius kreipsis laidos vedėjas Mindaugas Stasiulis.

„Šiandien gali prasidėti jūsų kitoks – muzikinis – kelias, karjera. Kiekvienam iš jūsų to ir linkiu", – dalyvius motyvuos J. Arlauskaitė-Jazzu. „Čia prasideda varžybos. Žiūrėkite į tai su aistra, azartu ir dideliu noru nugalėti. Nes tik taip mes laimime gyvenimą", – kalbės Marijonas Mikutavičius.

Šiais metais dalyvių laukia didžiulė naujiena. Niekas jiems nepaskirs dainos, kurią reikia padainuoti a cappella. Dainą jie turės išsikovoti patys. Dalyvių lauks dainų siena, ant kurios kabės tiek dainų, kiek yra dalyvaujančių projekte. Nors kai kurie kūriniai kartosis, dalyviai lėks prie dainų sienos lyg išprotėję ir bandys surasti labiausiai sau tinkantį kūrinį.

Aurimas Papečkas

Sunkiausiai ši užduotis bus įveikiama neregiui Aurimui Papečkiui. Tada, kai visi dalyviai nuskubės rinktis sau geriausios dainos, nuo gimimo pasaulio nematantis vyras liks stovėti ant scenos. Neatsiras nė vieno dalyvio, kuris sugalvotų padėti Aurimui.

„Jei aš žmogui pasakyčiau „bėk", jis bėgtų. Aš jums pasakyčiau, kad pastatas dega, jūs greitai bėgtumėte iš čia", – dalyvius teisins Aurimas. „Mes visi bėgome. Aš net nepastebėjau. Aš pamiršau, visi savęs žiūri. Nemačiau ir dabar labai negera", – sakys Aurimą pamiršę projekto dalyviai.

„Manęs niekas nestebina. Yra buvę daug visokių variantų. Mane net grupiokai buvo klube palikę", – su šypsena veide situaciją komentuos Aurimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)