Gražvydas pripažįsta, kad grįžimas prie muzikos jį privertė permąstyti prioritetus gyvenime: „Kai mane pakvietė į „Muzikinę kaukę", tikrai apsidžiaugiau. Tai man lyg tiltas vėl grįžti prie to, ką iš tikrųjų myliu ir kas, mano manymu, skirta man."

Komisija jaunam dainininkui negailės komplimentų. „Tu viską atlikai dorai ir gyvai, aš tave sveikinu. Šiandien, tai yra pats sudėtingiausias personažas, energetikos prasme", - šį šeštadienio vakarą BTV laidoje sakys komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis. „Labai džiugu, kad tu tiek dirbi su choreografija ir tau tai sekasi daryti. Patikėk, pastangos šiandienos yra akivaizdžios. Maniera, judesiai – tau pavyko pagauti daug Donato bruožų, o tavo talentas yra neginčytinas", - nuomonę „Muzikinėje kaukėje" išsakys Inga Valinskienė.

Šį šeštadienio vakarą Dileta Meškaitė-Kisielienė įkūnys Cher, Kotryna Juodzevičiūtė – Violetą Tarasovienę, Paulius Bagdanavičius – Dr. Alban, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė – Džordaną Butkutę. Aktorius Marius Jampolskis virs Eduardu Kaniava, Neringa Nekrašiūtė – Adele, Žygis Stakėnas – grupe „Right Said Fred", Aistė Lasytė taps Igoriu Kofu iš grupės „Lemon joy", Edgaras Lubys – „Modern Talking". Populiariausias įsikūnijimų šou „Muzikinė kaukė".

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)