Monika Švilpaitė į projektą atvyko iš Utenos. 23-ejų metų mergina šiuo metu gyvena Vilniuje, studijuoja kūrybos ir pramogų industrijas, po studijų dirba. Monika neslepia – dalyvauti „X Faktoriuje“ ji norėjo dar tada, kai jo nerodė Lietuvoje. Merginą nuo šio žingsnio atkalbėdavo ją labai saugantys tėvai.

„Sakė man, kad aš pagalvočiau, nes jeigu nepasiseks, aš save labai graužčiau, verkčiau dvejus metus. Aš jiems pasiduodavau, o šiais metais pasakiau, kad neaiškintų man, aš eisiu ir viskas“, – tėvų kalbas prisiminė mergina, kuri dainuoja nuo trejų metų.

Monikos ryžtas dalyvauti projekte išaugo tada, kai jį laimėjo balsingoji Monika Pundziūtė. Abi merginos mokėsi toje pačioje Vilniaus Juozo Tallat-Kelpšos konservatorijoje. „Tada, kai ji atėjo į konservatoriją, visi žinojome, kad iš jos kažkas išeis. Tai, kaip matome – išėjo“, – bendramokslės karjera džiaugiasi TV3 projekto dalyvė.

Vadinasi, jei pavyko vienai Monikai, pavyks ir kitai. Į projektą Monika atėjo su maža, šypseną keliančia paslaptimi. „Iš tikrųjų, juokinga istorija – kai dainuodavome „kelpšoje“, Monika Pundziūtė būdavo mano pritariamasis vokalas. O, pasirodo, kaip gyvenimas apsisuka“, – kalbės „X Faktoriaus“ dalyvė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)