Jau šį sekmadienį vieno iš dalyvių pasirodymas laidoje sukels tikrą akibrokštą – tik po to, kai trisdešimt penkerių metų Juliui Stankevičiui bus atsuktos mokytojų kėdės, jis pasakys, jog pilnu balsu dainuoti negali – po mėnesio jo laukia balso stygų operacija, kuri neaišku, kuo gali baigtis. Mokytojai bus šokiruoti, rašoma LNK pranešime.

„Tai tu atėjai į šį projektą, tau atsisuka, o tu po mėnesio darysi operaciją? Ar tu tikras, kad po to vėl galėsi dainuoti?“, – į dalyvį kreipsis Donatas Montvydas, tačiau išgirs neigiamą atsakymą. Ši žinia ne juokais supykdys ir Leoną Somovą, ypač tuomet, kai, Juliui nežinant, kurį iš atsisukusių mokytojų jam pasirinkti, jis scenoje sugalvos... tiesiog mesti monetą.

„Tu turėtum rinktis mokytoją pats ir daug geriau būtų, jei pats ir žinotum, ko tu nori. Keli labai daug abejonių mokytojams, – neigiamą požiūrį į tokį dalyvio sprendimą išreikš Leonas Somovas. – Kai eini į tokį šou, tu turi žinoti, ko nori, būti užtikrintas savimi. Aš nenorėčiau, kad mes, mokytojai, būtume kaip loterija dalyviams.“

Pats Julius laidoje papasakos, kad balso stygų operacija jam bus atlikta po mėnesio. Jos prireikė todėl, kad gatvės muzikanto kelią pasirinkęs vaikinas savo balsą alino užsienyje dainuodamas net pačiais šalčiausiais mėnesiais.

„Dubline buvo labai didelė konkurencija, grojau ir kai buvo šalta, po keturias ar penkias valandas per dieną, ten savo balsą ir sugadinau. Dabar manęs laukia balso stygų operacija, kuri nežinau, kaip pavyks“, – laidoje kalbės Julius Stankevičius.

Kaip skambės Juliaus balsas prieš operaciją, kokie mokytojai šiam vaikinui atsisuks ir ar net po tokio pareiškimo apie laukiančią operaciją jis toliau galės tęsti kovą projekte, pamatyti bus galima jau šį sekmadienį 19:30 per LNK.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją