Laidos vedėjai Beatai Nicholson paminėjus, jog jų vaikų gimimą skiria tik aštuonios dienos, J. Jurkutė – Širvaitė atsakė, jog būti mama – pati svarbiausia jos gyvenimo rolė.

„Kaip ir vyrui sakau, man atrodo, kad mūsų vaikas visada buvo su mumis tik dabar ji yra fiziškai apčiuopiama. Tu ją gali apkabinti, pabučiuoti, su ja kalbėtis. Tai yra neapsakomai geras jausmas“, – sakė scenos atstovė.

Anot J. Jurkutės, ji dukrelę augins intuityviai ir pasikliaujant savo širdimi. „Kaip aš ją auklėsiu? Matyt stebėjimo būdu žiūrėsiu, kas tinka mano vaikui, kur link ji linksta, kas jai patinka. Net ir dabar tu matai: šitas žaisliukas ar šitas: ryškesnis ar blankesnis, vienokia forma ar kitokia.

Man labai patinka idividualus požiūris, toks holistinis, visuminis į kiekvieną žmogų. Neprimesti taisyklės, neprimesti vienokio ritmo arba grafiko, kuris tiko kažkam, bet galbūt visai netiks tavo vaikui“, – pasakojo ji.

LRT laidoje su šypsena J. Jurkutė – Širvaitė pasakojo, kad jos pirmagimė Kornelija yra „tikra čiauškutė, kaip ir mamytė ir močiutė, todėl tėčiui belieka susitaikyti, kad namuose bus moteriška kompanija ir daug gyvybės, juoko“.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)