Jau sekmadienio vakarą TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ K. Meschino atsivers apie sunkią paauglystę, ypatingą ryšį su šeima ir viską pakeitusią meilę ūkininkui Jonui.

Visada besišypsanti ir energinga socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino laidos komandą pakvietė į naujuosius savo namus, įsigytus kartu su mylimuoju Jonu. Šiandien mergina švyti ir laidos žiūrovams pasakos, kad pastarieji metai buvo vieni geriausių. Tačiau vėliau mergina pripažins, kad tokia laiminga toli gražu nebuvo visada. Karolina papasakos apie sudėtingą paauglystę, ją kamavusius kompleksus ir net atliktą plastinę operaciją, rašoma TV3 pranešime spaudai.

„Buvau kompleksų bomba. Šešiolikos metų netgi vaikščiojau pas psichologą. Nemokėjau tvarkytis su emocijomis“, – apie skaudžius išgyvenimus atviraus mergina.

Ką tik baigusi stilistės mokslus Milane ir būdama tik dvidešimt dvejų metų, mergina save išlaiko pati. Nors kilusi iš turtingos šeimos, tačiau K. Meschino tikins nuo mažens žinojusi pinigų vertę.

„Su tėvais turėjome susitarimą – kai baigsiu mokslus, užrišim visus finansus ir aš išsilaikysiu pati“, – pasakos jaunoji stilistė.

Visada nuoširdi ir atvira K. Meschino papasakos ir apie savo ypatingą ryšį su šeima. Mergina prisipažins, kad sulaukusi septyniolikos suprato, jog geresnės draugės už mamą niekada neras.

Laidai „Raudonas kilimas" socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino atskleis visą susipažinimo istoriją su mylimuoju ūkininku Jonu. Nors iš pirmo žvilgsnio mylimieji atrodo visiškai skirtingi, K. Meschino tikins, kad be galo džiaugiasi radusi tokį vyrišką mylimąjį.

Kaip iš kompleksuotos paauglės K. Meschino pavyko tapti stiliaus ikona? Kaip gerbėjų neatsiginanti socialinių tinklų žvaigždė pamilo ūkininką Joną? Apie visa tai ir dar daugiau – jau šiandien 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Karolina anksčiau ir dabar:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)