„Yvos“ lyderė Natali, paklausta, kaip ruošiasi debiutui NML, buvo paslaptinga. „Nenoriu išduoti tų staigmenų, kurias ruošiame, nes mūsų varžovą bus tikrai sunku įveikti. Ir dėl to, kad jis turi daug gerbėjų, ir ne tik dėl to. Bet Amberlife - mano kaimynas, gyvena visai šalia, tai gal mato pro langą, kaip aš ruošiuosi, nes repetuoju kasdien po tris valandas?“- šypsodamasi sakė Natali.

„Galiu pasakyti, tik tiek, kad NML žiūrovai pradžioje pamatys tokią „Yvą“, kurią jau įpratę matyti, o vėliau - visai kitokią. Mes kiekvienai kovai paruošusios po staigmeną,“- intrigavo dainininkė.

Amberlife prodiuseris Gintaras Bendžius sakė, kad atlikėjas į NML ateina ne varžytis, o parodyti Lietuvai, ką sugeba.

„Mums nerūpi, kad už mus balsuotų, mums rūpi, kad gerbėjai išgirstų Amberlife dainas, nes paradoksalu, bet dabar jis populiaresnis Latvijoje, nei Lietuvoje. Beje, sudalyvauti vienoje kovoje pasikvietėme Walter&Kazha duetą. Jie kažkada jau yra dainavę kartu su Amberlife dainą „Fly“ kaip pritariantys dainininkai. Dainą „My lover‘s is gone“, kurią Amberlife atliko su Ladybird, NML‘e dainuos su viena iš „Kelio į žvaigždes“ dalyvių,“- žadėjo G.Bendžius.

Šaltinis
Nacionalinė Muzikos Lyga
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją