Moteris sako, kad po vienos laidos ji supratusi, jog turi problemų su antsvoriu: „Pastebėjau, kad prie sesės atrodau kaip hipopotamas“.

Donalda laidoje atviraus, kad jos gyvenime būna sunkių etapų, kuomet tiesiog nesinori nieko daryti. „Ateina tokios lengvos depresijos laikas, tada liūdna, nieko nenori, tik guli, kemši, niekur neini, svoris pučiasi ir žiūri, kad esi visiškas vinipuchas“.

D. Meiželytės pokyčiai:

Laidoje taip pat dalyvaus dainininkė, politiko Stanislovo Buškevičiaus dukra Agnė, kuri sakys, kad buvo laikas, kuomet teko susimąstyti dėl savo formų.

„Svėriau 75 kilogramus. Čia buvo mano didžiausias svoris, tai buvo 11 kilogramų daugiau nei turėčiau sverti“, - A. Buškevičiūtė.

Mergina sakys, kad ji svorio priaugo dėl prastos mitybos. „Mano svoris didėjo ir dėl blogų mitybos įpročių. Man pusryčiai ir pietūs neegzistavo, egzistavo tik vakarienė. Išeini į paskaitas, grįžti vėlai vakare ir atsivalgai už visą dieną. O kadangi esi studentė, taupai pinigus, tai nusiperki pigesnio maisto – makaronų, pasigamino juos su sūriu. Ir to tikrai užtenka. Dideles porcijas valgydavau“, - sakė A. Buškevičiūtė.

Agnė pasakos, kad ji atsikratė papildomų kilogramų, nes norėjo būti graži pati sau.

„Norėjau prieš save gerai atrodyti. Nebuvo man problemų su sveikata, bet jaučiausi apsunkusi, tokia sunkia moterimi. Žiūri į mylimiausias sukneles, ir žinai, kad į jas jau netelpi, morališkai buvo labai sunku“, - sakė A. Buškevičiūtė.

Visą laidą apie žinomų žmonių kovą su viršsvoriu žiūrėkite šį penktadienio vakarą 19 val. 30 min. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)